Meslek Liseliler Şölende Buluştu

Meslek Liseliler Şölende Buluştu

Çubuk Endüstri Meslek lisesi Koordinatörlüğün'de düzenlenen Mesleki Okullar Tanıtım projesi şölen havasın'da geçti.

Çubuk Kaymakamlığı,Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteği ve Çubuk Endüstri meslek Lisesi Koordinatörlüğün'de düzenlenen Mesleki Okullar Tanıtım şenliği Atatürk parkın'da gerçekleştirildi.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın Okunmasıyla başlayan şölene vatandaş yoğun ilgi gösterdi. 
Çubuk Endüstri Meslek Lisesi, Hayri Aslan Meslek Lisesi, Çubuk İmam Hatip Lisesi,Çubuk Sağlık Meslek Lisesi, ve Çubuk Ticaret  Meslek Lisesi'nin stand açtığı şenlik'te programın açılış konuşmasını yapan Proje Koordinatörü ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Saat Mesleki eğitimin önemini vurgulayan bir konuşma yaptı.

Saat: "Bu projeyi düzenlemekteki amacımız Meslek liselerine girmek isteyen öğrencilerimizi önceden bilgilendirmek,onların doğru tercihi yapmalarını sağlamak.Öğrencilerimiz yanlış tercih yaparak daha sonradan sıkıntı yaşıyorlar.Bizim'de amacımız doğru tercihi yaparak mutlu olmalarını sağlamak "dedi.


İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Mensur Toprak,Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca ve Çubuk kaymakamı Meftun Dallı'da Meslek Lisesleri'nin önemine değinen birer konuşma yaptılar.



Şölen, Ticaret meslek lisesi Öğrencisi Gülten Balcı'nın,mesleki eğitimin önemini belirten bir şiir okuması'nın ardın'dan Yavuz selim İlköğretim Okulu'nun folklor gösterisiyle devam etti.Öğrencilerin doyasıya eğlendiği şölen,Meslek liselerince hazırlanan afişlerin,broşürlerin dağıtılması ve yöresel ikramların ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum