LYS -5  -YDS Hazırlık Dersleri Başladı – Acele Edin…

LYS -5 -YDS Hazırlık Dersleri Başladı – Acele Edin…

Amerikan Kültür Çubuk Temsilciliği’nde 2015 LYS-5-YDS Hazırlık Dersleri Başladı!

Artık üniversiteyi kazanmak Amerikan Kültür Çubuk Temsilciliği yardımıyla çok kolay, alacağınız İngilizce kursuyla LYS -5’e girerek üniversiteyi kazanmak artık hayal değil.  

Yol Parası Yok, Yolda Vakit Kaybetmek Yok! Sloganıyla Eğitimlerine Başlayan Amerikan Kültür Çubuk Temsilciliği Tüm Hızıyla Maraton Grup Eğitimlerine Başladı.

Çubuk Anadolu Lisesi, Yunus Emre Anadolu Lisesi, Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi 12. Sınıf Öğrencileri 2015 Haziran LYS-5 Yabancı Dil Bölümü Sınavları İçin Eğitimlerine Başladı.

Daha Önceki Yıllarda Ankara'ya Bu Eğitim İçin Gitmek Zorunda Kalan Öğrenciler Çubuk'a Gelen Bu Hizmeti Kaçırmadılar. Öğrenciler Haziran Ayında Girecekleri LYS-5 Sınavında Hedeflerinin Hacettepe, ODTÜ, Ankara Ü. Olduğunu Belirttiler. Kış Boyunca Ankara'ya Gitmek Zorunda Kalmadan İlçelerinde Bu Kadar Kaliteli Marka Bir İngilizce Eğitimi Almalarının Büyük Bir Şans Olduğunun Bilincindeler. Sadece 12.Sınıflar Değil, 9.10.11. Sınıf Öğrencileri de Bu Fırsatı Kaçırmayarak Eğitimlerine Şimdiden Başladılar. Üniversite Sınavına Farklı Bölümler Yerine Direkt Yabancı Dil den girerek 1,5 Milyon Öğrenci İle Rekabet Etmektense Sadece 30 Bin Öğrencinin Arasından Sıyrılarak İngilizce Öğretmenliği, Amerikan Kültür/ İngiliz Kültür Bölümü, Mütercim Tercümanlık, Filoloji gibi Mesleki Geleceği Garantili Olan Bölümleri Kazanacaklarını Biliyorlar.

Eğitim Ücretinde Aylık 150-200 Arası Ekonomik Bir Rakam Olması Öğrenci Velilerini de Ayrıca Memnun Ediyor. Öğrencilerimizi ve Velilerini Bu Bilinçli Tercihlerinden Dolayı Kutluyor ve Başarılar Diliyoruz.

ingilizce-brosuru-yeni_2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.