Kurumlar arası futbol turnuvası 3 Aralık’ta başlıyor

Kurumlar arası futbol turnuvası 3 Aralık’ta başlıyor

Çubuk’ta bu yıl ilk defa düzenlenecek olan ‘Çubuk Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’ 3 Aralık’ta başlıyor.

Çubuk’ta bu yıl ilk defa düzenlenecek olan ‘Çubuk Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’ 3 Aralık’ta başlıyor.
Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonuyla 10 kurumun katıldığı Çubuk Kurumlar Arası Futbol Turnuvası başlıyor. 
Kura çekimleri ardından fikstürü belli olan turnuvada 10 takım yer aldı. 3 Aralık Pazartesi günü başlayacak olan turnuvada ilk maç İlçe Sağlık ile Adliye Spor arasında oynanacak.
Kura çekimi ardından açıklama yapan Çubuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Lokman Kılıç, turnuvanın hayırlar getirmesini temenni etti. 
Maçların Yeşil Çubuk Parkında bulunan Çubuk Belediyesi’ne ait kapalı spor salonunda yapılacağını anlatan Kılıç, şöyle devam etti: 
‘’Belediyemiz tarafından kurulan Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bir taraftan çocuklarımızı spora yönlendirirken diğer taraftan da aileleri de sporun içerisinde olmasını istiyoruz. Bu çalışmaya ilk olarak kurumlarla başladık. İlçemizdeki kurumların birbirleri ile kaynaşmasına hem de sağlıklı yaşamın desteklenmesi noktasında çok güzel bir faaliyet olacağına inanıyorum. İnşallah ilkbaharda daha geniş kapsamlı tüm ilçeyi kapsayacak turnuvalar düzenleyeceğiz. Kurumlar arası futbol turnuvamızı seyretmeye ve destek vermeye tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz.’’
Turnuvada dereceye girenlere kupa, madalya ve plaket verileceğini kaydeden Kılıç, ‘’Toplam 5 hafta sürecek ve 2 grubun olduğu turnuvada haftada 4 maç yapılacak. Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma günü yapılacak turnuvamızın komitesinde yer alan ve turnuvanın düzenlenmesinde emekleri olanlar ile tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Önemli olan birlik, beraberlik ve kardeşliktir. Bu yıl ilkini düzenleyeceğiz ve inşallah bu turnuvalar genişletilerek devam edecek’’ diye konuştu. 
Oluşturulan gruplar ise şöyle;
A GRUBU; Adliye, Kaymakamlık, İlçe Tarım, Belediye, İlçe Sağlık 
B GRUBU; Milli Eğitim, Hastane, AYBÜ, Müftülük, Emniyet 
1.Hafta Maçlar 
03.12.2019 A Grubu: İlçe Sağlık- Adliye (17:30 – 18:30) Kaymakamlık –İlçe Tarım (18:30-19:30) 05.12.2019 B Grubu: Milli Eğitim- AYBÜ (17:30-18:30) Müftülük – Emniyet (18:30-19:30)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.