Kur'an Kursu yararına kermes açıldı

Kur'an Kursu yararına kermes açıldı

Çubuk Müftülüğü ve Gökçedere Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından Gökçe Kuran Kursu ve Hafızlık okuyan öğrencilere yardım amacıyla kermes düzenlendi.

Kuran Kursu ve kursta okuyan öğrenciler yararına Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde düzenlenen kermesin açılış törenine Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, İlçe Müftüsü Ali Canbolat, ilçe esnafları, daire amirleri ile çok sayıda davetli katıldı. Canbolat, açılış sırasında yaptığı konuşmada bu tür kermeslerin çok önemli olduğunu belirterek “Burada daha öncede bir çok kermesler açtık. Kermesleri düzenleyen ve destek olan herkesten Allah razı olsun. Toplumları rahat ve huzurlu şekilde ayakta tutan bu yardımlaşmalardır. Kermesimize tüm halkımızı davet ediyorum""dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Müftülük Murakıbı Nurullah Karakaş dua okuyarak kermesin bol ziyaretçili ve bereketli geçmesini diledi. Daha sonra Başkan Özden ve Müftü Canbolat ""Hayırlı olsun""dilekleri ile açılış kurdelesini kestiler. Üç gün boyunca gıda ve el işi ürünleri satılacak olan kermesi davetlilerle birlikte gezen Başkan Özden, öğrencilere havlu alıp hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.