Küçükali Dernek Başkanı Öğretmenlere Karanfil Dağıttı

Küçükali Dernek Başkanı Öğretmenlere Karanfil Dağıttı

Küçükali Mahallesi Derneği önemli gün ve gecelerde etkinlikler yapmaya devam ediyor.24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle dernek üyeleri ile birlikte Akkuzulu Ortaokulu’nun ziyaret eden Küçükali Mahallesi Dernek Başkanı Hasan Özdemir, öğretmenlerin öğretmen

Küçükali Mahallesi Derneği önemli gün ve gecelerde etkinlikler yapmaya devam ediyor.24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle dernek üyeleri ile birlikte Akkuzulu Ortaokulu’nun ziyaret eden Küçükali Mahallesi Dernek Başkanı Hasan Özdemir, öğretmenlerin öğretmenler günün kutlayarak öğretmenlere karanfil hediye etti.

 Öğretmenlerle tek tek ilgilenen Dernek Başkanı Özdemir, öğretmenlerin hakkının hiçbir zaman ödenemeyeceğini söyledi.

Mahallelerindeki gençlere örnek olmak için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ifade eden Özdemir, okumanın ve eğitim almanın önemine dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Gerek dini, gerek örfü adetlerimiz ve gerekse kültürel brikimizin bizlere aşılamış olduğu bu milli duygularla öğretmenlerimizin karşısına çıkmaktayız. Hazreti Ali efendimizin ‘’bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’’ desturuna binaen her daim birlikte çalışıp kendilerinin hizmetinde bulunmaktan guru duyarız. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün  ‘’ muallimler yeni nesil sizlerin eseri olacak’’ sözleri her şeyi çok iyi anlatmaktadır. Bizde bu uğurda öğretmenlerimize destek olmaya her zaman hazırız.”

Anlamlı günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Okul Yöneticilerinden Hasan Altuntaş ise, “Bundan sonraki süreçte her zaman yanımızda olmanızı temenni ediyoruz. Okulumuzun bundan sonraki kültürel ve sosyal etkinliklerinde de bizlerin yanında bulunarak desteklerinizi esirgemenizi temenni ederiz. Bu kapsamda yapmış olduğunuz ziyaretiniz bizlerin mesleğimize olan bağlılığı bir kat daha artırmıştır” diye konuştu.  

10813659_1419473598315659_597174502_o.jpgKaynak:Çubuk Haber   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.