KAYMAKAMLIK VOLEYBOL TURNUVASI” SONA ERİYOR

KAYMAKAMLIK VOLEYBOL TURNUVASI” SONA ERİYOR

Çubuk Kaymakamlığı'nca düzenlenen, Çubuk Gençlik Hizmetleri ve Spor Ilçe Müdürlüğü'nün organize ettiği 2013- 2014 Yılı Kaymakamlık, “Kurumlar arası Voleybol Turnuvası” yarın oynanacak final maçı ile sona erecek.

                                                                                                          Şuayip YAMAN

Çubuk Kaymakamlığı'nca düzenlenen, Çubuk Gençlik Hizmetleri ve Spor Ilçe Müdürlüğü'nün organize ettiği 2013- 2014 Yılı Kaymakamlık,  “Kurumlar arası Voleybol Turnuvası” yarın oynanacak final maçı ile sona erecek.

Bilindiği üzere; Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Sporun tüm kitlelere yayılması, spor sayesinde kamu personelleri arasında dostlukların oluşması ve daha fazla kamu personelinin ve Çubuk Halkının spor yapmasına imkân sağlamak amacı doğrultusunda ilçede faaliyet gösteren; dernekler, esnaflar, okullar, resmi daireler, kurum ve kuruluşlar arasında, “Kurumlar arası Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası” düzenlemişti.

5.12.2013-22.01.2014 tarihleri arasında yapılan Turnuva’ya 14 takım katılmıştı.

Birbirinden zorlu maçlara sahne olan Turnuva,  yarın (22 Ocak 2014) akşam oynanacak final müsabakası ile sona erecek.

20.01.2014 akşamı oynanan zorlu mücadelede Dumlupınar Jandarma Gücü’nü 25-15, 25-14, 19-25, 17-25 ve 15-9 setlerle 3-2 yendi. Ve kendini finale yazdırdı.

Bugün akşam oynanan maçta ise; Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi-Barbaros İlköğretim Okulu’nu; 30-28, 18-25, 25-19 ve 25-21, setlerle 3-1 yenerek adını finale yazdıran ikinci takım oldu.

Buna göre yarın akşam oynanacak finalin adı: Dumlupınar Derneği - Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi oldu.

Üçüncülük maçı ise; Jandarma Gücü ve Barbaros İlk Öğretim arasında oynanacak.

Final müsabakaları sonucu dereceye giren takımlara ‘Kupa’ ve ‘Katılım Belgeleri’ İlçe Kaymakamı Cemal Şahin tarafından verilecektir.

Turnuva kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’ndaki kapanışa, tüm sporsever halkımız davetlidir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.