Kardeş Kurum Pojesi Başladı

Kardeş Kurum Pojesi Başladı

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, tüm kamu kurum ve kuruluşların, eğitime destek sağlaması için "Kardeş Kurum" projesi başlatıyor.

Çubuk Kaymakamı Mefun Dallı Başkanlığın'da 7 Mart 2008 Günü Çubuk Anadolu Lisesi Müdürlüğü toplantı salonun'da Belediye Başkanları,Çubuk Garnizon Komutanlığı,Adliye,Gazi Üniversitesi,Kamu Kurum ve kuruluşları,İlköğretim Okulu Müdürlükleri'nin katılımıyla"Kardeş Kurum Projesi"Bilgilendirme ve eşgüdüm toplantısı yapıldı.

 

Slayt sunumlu toplantı'da kardeş kurum olarak eşleşen kurum ve kuruluşlar'ın tanışıp,kaynaşması sağlandı.

Proje Çerçevesin'de atılması planlanan adımlar.
-İlç Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesin'de "Proje Faaliyet Ekibi" kurulması.Eşlşme yapılan kurum ve kurluşlar'dan projeye destek olmaları'nın istenmesi.

-Proje çerçevesin'de gerçekleştirilen faaliyetlere ait raporlar'ın hazırlanması,Tasifi,kamuoyu ile paylaşım'da Toplantı,Seminer,Görsel ve Yazılı Basın,İnternet vasıtaların'dan faydalanılması.

-Eşleştirilen Kardeş Okul'un özellikleri,İhtiyaçları,Çevresel imkan ve şartları gö önün'de bulundurularak yardımlar'ın gerçekleştirilmesi.

-Proje Kapsamın'da eşleşen kurum ve Okullar arasın'da inceleme ve gözlem gezileri'nin düzenlenmesi.

-Eşleşen kurum ve Okullar'ın kendi araların'da toplanarak görüş alışverişin'de bulunmaları.

-Sosyo-Ekonomik yapısı zayıf olan Okullar'ın toplanarak ihtiyaç tespiti yaparak ihiyaçlar'ın giderilmesi talebin'de bulunması.









HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.