Judoda Türkiye Şampiyonu Çubuk’tan

Judoda Türkiye Şampiyonu Çubuk’tan

Okul Sporları Küçükler Judo Türkiye Birinciliği müsabakalarına Çubuk’tan katılan Hatice Koçyiğit, Türkiye şampiyonu oldu.

Spor Genel Müdürlüğünce Nevşehir'de düzenlenen Okul Sporları Küçükler Judo Türkiye Birinciliği müsabakasına katılan Çubuk Bekir Yılmaz Ortaokulu öğrencisi Hatice Koçyiğit, 48 kilogramda Türkiye şampiyonu olarak ilçenin gururu oldu.

Hatice Koçyiğit, yaptığı açıklamada, turnuva öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini işaret ederek, "Kendimi şampiyonluğa odakladım ve sonunda da başarıyı yakaladım. Çok heyecanlıyım ve mutluyum. Elde ettiğim bu başarıyı ilçeme armağan ediyorum." ifadesini kullandı.

Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Antrenörü Ahmet Koçyiğit ise turnuvadan madalya ile döndükleri için mutlu olduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Elde edilen bu başarılar ilçemizde spora ve özellikle de judoya karşı ilgiyi artırıyor. Başarıda en büyük pay spor ve bizlere verdiği destek dolayısıyla Belediye Başkanı Tuncay Acehan'a aittir. Verilen bu desteklerle yaklaşık 2 yıldır Çubuk’ta 60’ın üzerinde judo sporuna gönül veren çocuklarımızı yetiştiriyoruz."

Belediye Başkanı Acehan da Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün başarısının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, "Elde edilen bu başarı emeklerin boşa gitmediğini göstermektedir. Demek ki emek verilirse çok başarılı sporcular çıkacak, ilçemizin adını ve bayrağımızı uluslararası arenada dalgalandıracaktır." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.