Judoculardan 3 altın, 1 gümüş ve 13 bronz madalya

Judoculardan 3 altın, 1 gümüş ve 13 bronz madalya

Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Judo Şampiyonası’na katılan Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo takımı 3 altın, 1 gümüş ve 13 bronz madalya kazandı.

Ankara Batıkent Spor salonunda Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen iller arası ‘Minikler Türkiye Judo Şampiyonası’na katılan Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo takımı 3 altın, 1 gümüş ve 13 bronz madalya kazanarak ilçenin gururu oldu.
Kulüp antrenörü Ahmet Koçyiğit, yaptığı açıklamada, 27 sporcu ile katıldıkları turnuvadan 17 madalya ile döndüklerini söyledi.
Judo takımı olarak yaklaşık bir yılda önemli bir yol kat ettiklerini vurgulayan Koçyiğit, gençlerin destek olunduğunda neler yapabileceklerini takım olarak gösterdiklerine inandığını belirtti.
Her turnuvada hedeflerini bir çıta yükselttiklerini kaydeden Koçyiğit, şunları söyledi:
‘’Türkiye genelinde yüzlerce sporcunun katıldığı şampiyonaya kulübümüzden 27 sporcu ile katıldık. Böylesi önemli bir turnuvada 17 madalya kazanmak bizleri son derece mutlu etti. Bu turnuvada bizi en çok sevindiren bir diğer konuda şehit polis memuru Ahmet Çam’ın kızı Beyza Çam altın madalya almasıdır. Elde ettiğimiz bu başarıyı tüm ilçe halkımıza armağan ediyoruz. Bize verilen desteği bugüne kadar boşa çıkarmadık inşallah bundan sonrada çıkarmayacağız. Aldığımız madalyalarla ilçemizi her alanda en iyi şekilde temsil edeceğiz.’’
Judo takımını elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik eden Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise, azimli, çalışkan ve başarılı ilçe gençliğiyle gurur duyduğunu kaydetti.
Başkan Acehan, ’’Elde edilen bu başarı emeklerin boşa gitmediğini göstermektedir. Bu da bizi ayrıca sevindirdi. Bu gençlerimizi örnek alarak tüm gençlerimizi spor yapmaya davet ediyorum’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.