İşte Burs ve Kredi Çıkanlar

İşte Burs ve Kredi Çıkanlar

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’ndan (Yurt-Kur) burs, öğrenim ve katkı kredisi sonuçları için tıklayınız...

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu"ndan (Yurt-Kur) burs, öğrenim ve katkı kredisi almaya hak kazanan öğrenciler belirlendi.

SİZE BURS YA DA KREDİ ÇIKIP ÇIKMADIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

Yurt-Kur"dan yapılan açıklamaya göre, 2008-2009 öğretim yılında müracaatta bulunan bütün öğrencilere durumuna göre burs veya öğrenim kredisi ve isteyen her öğrenciye de katkı kredisi verildi.

Daha önce taahhüt senetlerini öğretim kurumlarından alarak noterde tanzim ve tastik ettiren öğrenciler, senetlerini bu yıl ilk defa TC. kimlik numaraları ile başvuracakları noterlerde elektronik ortamda alabilecekler. Taahhüt senetleri 16-23 Aralık tarihleri arasında noterde tanzim ve tasdik ettirildikten sonra 23 Aralık Salı günü mesai bitimine kadar kurumun bölge veya yurt müdürlüklerine teslim edilecek. Senetler, bölge ve yurt müdürlüğü bulunmayan yerlerde ise “Cemal Gürsel Caddesi Numara No: 61 06590 Cebeci/Ankara” adresindeki Kredi Dairesi Başkanlığı'na postayla gönderilecek veya elden teslim edilecek.

Senetlerini belirtilen tarihte kuruma teslim eden öğrencilerin burs veya öğrenim kredisi ödemeleri 8 Ocak 2009 tarihinde Ziraat Bankası'nın ilgili şubelerinden yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.