İNŞAALLAH OLMAZ AMA! (4 YIL İÇİNDE OLACAKLAR)

                                                     

                                                  

 

 

Aşağıdaki öngörüler asla bir kehanet değildir.

 

Şeyh Abdullah Dağıstanı Hz.nin,Müştak Baba Hz.nin,Bediüzzaman Hz nin,Seyyid Muhammed Raşid Hz nin hadis yorumlarından ve bölgedeki gelişmelerden çıkarabildiğim sonuçlardır.

 Bu büyük evliyalar kendi zamanlarından sonra olabilecek olaylarla ilgili ALLAH (C.C)’ın izniyle pek çok bilgileri mucizevi bir şekilde sevenleriyle paylaşmışlardır.

 Bediüzzaman Hz. SSCB’nin çökeceğini,Şeyh Abdullah Dağıstanı Hz.1967 Suriye İsrail savaşını,Seyyid Muhammed Raşid Hz.ahir zamanda beklenen Hz.Mehdi ile ilgili pek çok güvenilir rivayeti yıllar öncesinden bildirmişlerdir.Müştak Baba Hz.nin Ankara’nın başkent olacağını 140 yıl önceden bildirdiğini duyunca şok olmuştum.

 

İŞTE ÖNGÖRÜLER :      (ALLAHU ALEM) (En Doğrusunu ALLAH C.C bilir)

 

1-Türkiye, terörle etkin mücadele kapsamında idam cezasını yeniden getirmek zorunda kalır.

 Rahmetli Cem Ersever 1993 yılında aynen şöyle demiş:

 “Güneydoğuda PKK ya ihanetin cezası ölüm,devlete ihanetin cezası ise Diyarbakır cezaevinde akademik PKK eğitimi almaktır.Bu gerçek değişmediği müddetçe terörle mücadele edemezsiniz”

 

 2-AB, Türkiye’nin idam cezasını getirmesini neden göstererek AB kapısını kapatır.

 Şeyh Abdullah Dağıstani Hz.Türkiye’nin AB’ne girmekten vazgeçmeyeceğini ama AB’nin bir gün Türkiye’ye tüm kapıları kapatacağını söylemiş,hem de yıllar önce.

 

3-İsrail Suriye’ye,Yunanistan da Türkiye’ye saldırır.Yunanistan mağlup olur.

 Suriye’de işler iyice karıştı.İlk muhalefet Suriye Ulusal Konseyi Esad’ı deviremeyince ABD Katar’da muhalefeti yeniden organize etti.Muhalefete Kürtler de katıldı.Muhalefet siyasi ve sosyal yönden güçlendi ama askeri kanadı hala ÖSO,El Kaide ve Selefiler’den oluşuyor ve Esad ordusu kadar güçlü değiller.

Esad’ın hava kuvvetlerini,tanklarını yok edecek silahları ABD Kürtler de dahil olmak üzere Suriyelilere verecektir.İran ve Rusya da Esad ordusunu güçlendireceğinden savaş daha da şiddetlenecek ve sonuç kestirilemeyen bir hal alacaktır.

 İşte bu belirsizlik İsrail’in Suriye’ye saldırmasına neden olacaktır.Çünkü İsrail Suriye’de Türkiye’nin etkili olmasından korkmaktadır ve bunu engellemek için her şeyi yapacaktır.

İsrail Suriye’ye saldırırken Türkiye de girmesin diye derhal Yunanistan’ı Türkiye’ye saldırtacaktır.Küresel Yahudiler Yunanistan’ı içinde bulunduğu krizden kolayca çıkarabilirler.Zaten bu krizi kendilerinin çıkarmadığı da belli değildir.Yunan adalarında da İsrail bizzat kendisi konuşlanmaktadır.

 Yunanistan’a “Sizi krizden çıkaralım,bizim yerimize siz Türkiye’ye savaş ilan edin,Türkiye ile sizin yerinize sizin ordunuz görüntüsüyle biz savaşalım” diyebilirler.Aynen PKK görüntüsüyle bizzat bizimle savaştıkları gibi.Ve emrindeki PKK’yı ve Suriye’de ABD nin silahlandırma gafletinde bulunacağı PYD’yi Stingerlerle donatarak Türkiye’nin güneyini kan gölüne çevirmek isteyebilir.

 Bu İsrail bununla da yetinmez ve Türkiye ile Rusya’yı düşman edebilir.Nasıl mı?

 Suriye’ye silahlı militanların en çok giriş yaptığı bölge HUMS İli’nin Telkelah kırsalıydı.Yani tüm sızmalar Lübnan’dan yapılıyordu.Lübnan istihbarat başkanı ABD’nin dostuydu ve bu işlere yardım ediyordu.Öldürüldü.Kim, niçin öldürdü?

 “O zaman Esad öldürtmüştür” dersek muhalif liderleri niçin öldüremediğine de cevap bulmamız gerekir.

 Bence bu istihbarat başkanını MOSSAD öldürmüştür.Nedeni ise Suriye’ye Türkiye’nin haricindeki tüm giriş yollarını kapatarak sadece Türkiye’den giriş yapılmasını sağlamak ve Türkiye ile Rusya’yı düşman etmek.Çünkü İsrail Rusya’nın bu konudaki hassasiyetlerini,kırmızı çizgilerini Rusya’daki masonları sayesinde çok iyi bilmektedir.

 İndirilen uçak olayı ile ilgili Putin’in ilk söylemi “kim sızdırdı” olmuş ve akabinde genelkurmay başkanını görevden almıştır.Yani Rusya’da bazı masonlar uçağa silah yüklüyor ve ardından CIA ya haber uçurarak uçağı yakalatıp Türkiye ile Rusya’nın arasını açıyorlar.

 İsrail için bu işler bu kadar kolay.

 Türkiye çok ama çok dikkatli olmalı.

 

4- İkinci Süfyan çıkar ve Ortadoğu’yu kan gölüne çevirir.

 Birinci süfyanın Şam’da çıkacağı,Kelp Kabilesinden koca kafalı bir adam olacağı ve kendi halkından 30.000.kişiyi katledeceği bildirildiğinden bir çok alim “Hafız Esad’dır” demişler.

Hafız Esad , Kelp Kabilesinden geliyor,hakikaten koca kafalıydı ve Hama’da 30.000 kişiyi katletti.

 İkinci süfyan ile ilgili sadece bir hadisi şerif var ve “O süfyan önceleri müslümandır fakat Fırat’ı geçince kafir olur” buyuruyor ASM.

 Fırat’ı geçebilecek olan ordu ise şu anda SUUD ordusu gibi gözüküyor.SUUD Kralı müslümandır,Fırat’ı geçince kafir olabilir.

 SUUD Kralı ve Katar Emiri İsrail’i düşman olarak görmüyor ve çok sıkı ilişkileri var.Her ikisi de İsrail’den ziyade İran’ı düşman olarak görüyorlar.Katar Emiri İsrail’in izniyle Gazze’yi ziyaret ediyor.-İzin vermese ziyaret edemez.-

Ve Hamas’ı İsrail’le savaşmamaya,anlaşmaya ikna etmeye çalışırken,Hamas bunu Gazze’yi ilk ziyaret eden resmi devlet başkanı olarak tanımlıyor ve “tanınıyoruz” diye seviniyor.

 SUUD ve Katar kralları Şİİ’liği Yahudilikten daha tehlikeli görerek,İranla savaşmak için İsrail’le ittifakı caiz görüyor.İran’a karşı İsrail’den destek alıyorlar.

 Oysa Şiilik İslam dışında değil İslam içindeki bir mezheptir.Ve yanlışları da alimler arası birkaç görüşmeyle düzeltilebilecek bir meseledir.

 Kaldı ki bugün tüm dünyada Müslümanlara zulüm eden İran değildir. İsrail,küresel Yahudiler ve masonlar zulmederken onlarla mücadele eden de SUUD ve Katar Kralı değil İran,Türkiye ve Mısır’dır.

 İsrail Suriye’ye saldırınca SUUD da İran’a saldıracak ve Fırat’ı geçecek.

 Sizce ikinci süfyan kim olabilir?(SUUD Kralından başka)  

 Öngörülerin kalan kısımlarını yazmak istemiyorum.İnşallah gerçekleşmez.

 Sadece birkaç müjdeli haber ile tamamlamak istiyorum.

 Şeyh Abdullah Dağıstani Hz.,Yunanistan’ın yenileceğini,Rusya’nın Amik ovasında mağlup edileceğini haber vermiş.

 Müştak Baba Hz.,Türkiye’nin 2012 yılından itibaren 2023 yılına kadar dünyaya hakim olacağını müjdelemiş.

 Seyyid Muhammed Raşid Hz.de Hz.Mehdi’nin 2016 yılında Türklerden çıkacağını ve tüm dünyaya hakim olacağını söylemiş.

 

Saygılarımla..  

Bu yazı toplam 43689 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum