İmam Hatip Lisesi Mezunları Yemekte Buluştu

İmam Hatip Lisesi Mezunları Yemekte Buluştu

Çubuk İmam Hatip Lisesi (İHL) mezunları, öğretmenleri ve esnaf yemekte bir araya geldi.

Çubuk’ta düzenlenen buluşma yemeğine Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, İlçe Mille Eğitim Müdürü Murat Aslan, Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Acıelam, Sadet Partisi İlçe Başkanı İsa Çınar, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Çubuk İHL mezunları, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Çubuk İHL mezunları, Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yeni dizayn edilen mescit de öğrencilerden İbrahim Güler tarafından kıldırılan Cuma Namazının ardından Çubuk İmam Hatip Lisesi Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen yemekte bir araya gelerek eski günlerini yad ettiler.

Aynı okuldan mezun olan AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili aday adayı Şakir Arıkan’ın da katıldığı programda, okunan duanın ardından konuşan Okul Müdürü Emrullah Kılıç, " Öncelikle bu davetimize uzaktan yakından iştirak eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Burada bulunmanız bizi güç vermiştir. Öğrencilerimizi sevindirmiştir. Geleneksel hale getireceğimiz buluşmalarla okul, öğrenci ve toplum kaynaşmasını sağlayacağız. İnşallah bundan sonra da bu birlikteliğimiz Allah ömür verdiği sürece devam edecektir" dedi.

Konuşmasında katılanlara çocuklarını İmam Hatip Lisesi’ne göndermelerini de isteyen Kılıç, okuldaki eğitim seviyesi ve yaptıkları çalışmaları anlattı.

2img_2616.jpg2img_2617.jpg2img_2619.jpg2img_2623.jpg2img_2628.jpg2img_2632.jpg2img_2637.jpg2img_2640.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum