İllerarası Wushu Kyokushin Karate Final Müsabakası

İllerarası Wushu Kyokushin Karate Final Müsabakası

Çubuk Wushu Takımı, Eskişehir'de düzenlenen İllerarası Wushu Kyokushin Karate Final Müsabakasında 3 madalya kazandı.

Çubuk Halk Eğitim Müdürlüğünce Aile Yaşam Merkezinde açılan kurslarda eğitim gören sporcular tarafından oluşturulan Çubuk Wushu Takımı Eskişehir’de gerçekleştirilen İllerarası Wushu Kyokushin Karate Final Müsabakasında 1 gümüş, 2 de bronz madalya elde etti.

Antrenör Halit Erdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada Türkiye genelinden 25 kulüp ve 153 sporcunun katıldığı turnuvadan 3 madalyayla ilçelerine döndüklerini belirtti.

Turnuvaya maddi imkansızlıklar nedeniyle 5 sporcuyla ancak katılabildiklerini anlatan Erdemir, şunları söyledi:

"Çok sayıda sporcumuzu turnuvaya hazırlamıştık ancak sporcularımızın maddi durumları el vermediği için ancak 5 sporcumuzu turnuvaya götürebildik. Çok az sayıda sporcu ile katılmamıza rağmen sporcularımız performanslarıyla turnuvaya damga vurdu. Toplam 5 sporcuyla katıldığımız müsabakada 2 fire verdik. Sporcularımızdan Ali Osman Gencer gümüş, Onur Çelik bronz ve Gülse Avan bronz madalya aldılar. Daha önceki başarılarımızdan dolayı takımımız kulüp sıralamasında 4. sıraya adını yazdırdı.

Büyüklerimizden destek olursa bundan sonraki müsabakalara çok sayıda sporcumuzla katılarak başarılarımızı artırmak istiyoruz. Tüm bu çalışmalarımızda bize destek veren Halk Eğitim Merkeziyöneticilerimize, Aile Yaşam Merkezi yöneticilerimize ve sporcularımızın fedakar ailelerine sonsuz teşekkür ediyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.