İlçe Milli Eğitimden yeni bir proje daha

İlçe Milli Eğitimden yeni bir proje daha

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğrencilerin almış oldukları teorik bilgileri hayata dönüştürmeleri amacıyla yeni bir uygulama başlattı.



Matematik Fen ve Teknolojileri - Teknoloji ve Tasarım Uygulamaları Atölyesi olarak adlandırılan yeni uygulama hakkında bilgi veren Çubuk Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak konuyu şu şekilde ifade etti;”İlçemizde Matematik, Fen, Teknoloji ve Tasarımı konusunda yeni bir uygulama başlattık. Yeni uygulama ile Matematik, Fen, Teknoloji ve Tasarımı programını geliştirerek, ilçemizde öğrencilerin araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerilerini geliştirmelerini hedefleyerek yaşam boyu öğrenen bireyler olmaları amaçlanmıştır. Öğrencilerimizin etraftaki dünya hakkındaki merak duygusunu sürdürmeleri için gerekli olan teknoloji ve bilimle ilgili beceri tutum, değer, anlayış ve bilgilerini geliştirmek, Matematik, Fen ve Teknoloji, Teknoloji Tasarım derslerinde öğrencilerin almış oldukları teorik bilgiyi hayata dönüştürmeleri amaçlanmıştır.

Arkadaşlarımızla yaptığımız uzun çalışmaların sonunda hayata geçirilecek olan bu benim eserim proje yarışması ve uygulama atölyesi ilçemizde öğrencileri üretime teşvik ederek yeni mucitlerin doğmasına katkı sağlayacaktır. Bizlere her konuda destek oldukları gibi bu projenin hayata geçirilmesi sefasında yardımlarını esirgemeyen Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı ve Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca"ya teşekkür ederim” dedi.



Çubuk Belediyesi tarafından tahsis edilen Teknoloji ve Tasarım Uygulama Atölyesi binası Çubuk Kaymakamlığı tarafından ve hayırsever bir vatandaş tarafından bakım ve onarımı yapılarak eğitime sunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.