İlçe Milli Eğitim Müdüründen Başarılı Sporculara Teşekkür

İlçe Milli Eğitim Müdüründen Başarılı Sporculara Teşekkür

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan, Türkiye Wushu Federasyonu ile Uluslararası Kyokushin Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği Avrasya Budokaido Şampiyonası'nda altın ve gümüş madalya alan sporcuları makamında kabul etti.

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat AslanTürkiye Wushu Federasyonu ile Uluslararası Kyokushin Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği Avrasya Budokaido Şampiyonası'nda altın ve gümüş madalya alan sporcuları makamında kabul etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan, sporculara, elde ettikleri başarılardan dolayı teşekkür ederek, çeşitli hediyeler verdi.

Nisan ayında Antalya'da düzenlenen Avrasya Budokaido Şampiyonası'nda mücadele eden ve güçlü rakiplerini yenerek, birinci olan Beyzanur Ağaören ve ikinci olan Ahmet İrgit'i tebrik eden Milli Eğitim Müdürü Aslan, şöyle konuştu: 

"Sporun her dalıyla ilgilenmek hem bedensel hem de zihinsel açıdan çok faydalı bir aktivitedir. Bilindiği üzere iyi ve profesyonel sporcular siz yaşlarda oluşturdukları alt yapı ve tecrübeyle hedefe ulaşmada daha başarılı oluyorlar. Sizleri çok takdir ediyorum. Elde ettiğiniz başarı aynı zamanda sınavlarınızı da olumlu yönde etkiliyor. Türkiye ve uluslararası dereceler elde eden sporculara 30 ile 60 puan arasında ek puan veriliyor. Sizler de bundan faydalanacaksınız. Umarım sizlerin bu başarıları tüm gençlerimize örnek olur."

Yücelhan Spor Kulübü Antrenörü Raziye Akgül ise, uzun bir çalışmanın sonunda müsabakalara katıldıklarını, sporcularla gece gündüz demeden çalıştıklarını ve sonunda başarıyı yakaladıklarını kaydetti.

Sporcularını davet ederek, onurlandıran Aslan'a teşekkür eden Akgül, "İnşallah aynı hassasiyeti tüm yöneticilerimiz gösterir de bu güzel ilçemizde Beyzalar, Ahmetler çoğalır. İlçemizin ismi sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada başarılı sporcular ve sanatçılarla anılır." diye konuştu.

Sporculardan Beyzanur Ağaören, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, "Bundan sonra inşallah daha büyük başarılara imza atarak, Çubuk'un ismini her yerde duyurmak ve ilçemizi en iyi şekilde tanıtmak istiyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.