İLÇE KAYMAKAMI GENÇ FUTBOLCULARI SEVİNDİRDİ

İLÇE KAYMAKAMI GENÇ FUTBOLCULARI SEVİNDİRDİ

İlçe Kaymakamı Cemal Şahin Çubukspor U-13 Genç Takımı’na (forma, eşofman, ayakkabı, şort ve tozluktan oluşan) 60 takım, futbol malzemesi dağıttı.

                                                                                     Şuayip YAMAN

İlçe Kaymakamı Cemal Şahin Çubukspor U-13 Genç Takımı’na (forma, eşofman, ayakkabı, şort ve tozluktan oluşan) 60 takım, futbol malzemesi dağıttı.  

Ankara Amatör 1. Küme’de faaliyet gösteren Çubukspor’a, Kulüp Başkanı Sedat Yiğiner ve  ağabeyi Mehmet Yiğiner 30’ ar takım futbol malzemesi hediye etmişti.

Yeni futbol malzemelerine kavuşan çocuklar çok memnun oldular. Memnuniyetlerini İlçe Kaymakamı Cemal Şahin’e teşekkür ederek dile getirdiler. Malzemelerin kutularını büyük bir sevinçle soyunma odalarına taşıdılar. Bu malzemeleri giymek için şimdilerde gün sayıyorlar.

Gençlere önce derslerini soran İlçe Kaymakamı Şahin, genel olarak çoğunun karnelerinde teşekkür ve takdir olduğunu duyunca çok memnun oldu. Sadece bir-ikisinin derslerinde zayıfı olduğunu öğrenince de onlara, “sizler de arkadaşlarınız gibi başarılı olacaksınız. Daha doğrusu olmak zorundasınız. Derslerinde başarılı olan sporda da başarılı olur. Bunu takip edeceğiz.

Sporda ve derslerde çok başarılı olmalısınız. Aynı zamanda saygılı, söz dinleyen, gençler olacaksınız. Çünkü bu güzel ülkenin geleceği sizlersiniz.

Belirli aralıklarla gelip performansınızı göreceğiz”.

“Spor Gençleri Kötü Alışkanlıklardan Koruyacak”

Yarının güçlü Türkiye’sini mutlu edebilmenin önemli koşullarından birinin de fikren, ruhen ve bedenen güçlü nesiller yetiştirmek olduğunu kaydeden Kaymakam Şahin, “Yaratıcı ve sosyal yaşama katılmanın en ön koşullarından biride spora büyük önem vermektir. İlçemizde gelecek nesilleri güvence altına almak için çalışıyoruz.

Sizlere her türlü sportif desteği vereceğiz. Yeter ki sizler hep başarılı olun. Sizlere her şey feda olsun...” dedi.

U-13 Genç Takımı, Nisan ayında başlayacak maçlar için, Antrenörleri Semih Bilgin nezaretinde, Çubuk Şehir Stadı’nın toprak zemininde çalışmalarını dur durak - bilmeden sürdürüyorlar.

 

ÇUBUKLULAR MART AYINDA SPORA DOYACAK...

Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda:

  • 3-6 MART 2014 tarihleri arasında, Mehmet Akif Ersoy Masa Tenisi Gençler Şampiyonası,
  • 15-16 Mart 2014 tarihleri arasında da Büyük Erkekler ve Kadınlar kategorisinde Epe, Flöre ve Kılıç branşlarında “Eskrim Karagöl Turnuvası” müsabakaları düzenlenecektir.

cubukspor01-vert.jpg 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.