HEMŞERİMİZ KERİMOĞLU’NDAN ÇUBUK SPOR 1959 FUTBOL TAKIMI’NA MALZEME DESTEĞİ...

HEMŞERİMİZ KERİMOĞLU’NDAN ÇUBUK SPOR 1959 FUTBOL TAKIMI’NA MALZEME DESTEĞİ...

Hemşerimiz ve Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Genel Sekreteri Baki Kerimoğlu ÇUBUK SPOR 1959 Futbol Takımı’na kendi imkânları ile malzeme desteğinde bulundu.

Şuayip YAMAN

Hemşerimiz ve ABB Genel Sekreteri Baki Kerimoğlu, yine hemşerilerimiz olan ABB Daire Başkanı Selami Aktepe ve ABB personeli Ali Rıza Gökoğlu ile birlikte Çubuk Şehir Stadı’nda Çubukspor 1959 Futbol Takımı Kulüp Başkanı Ramazan Durut, Başkan Yardımcısı İzzet Demirarslan, Antrenör Semih Bilgin, Alt Yapıdan Sorumlu Antrenör İlhan Aydoğan ve futbolcular tarafından karşılandı.

Genel Sekreter Kerimoğlu beraberinde getirdiği futbol topu, forma, şort ve tekmelikten oluşan  futbol malzemelerini Kulüp yöneticilerine teslim etti.   

ABB Genel Sekreteri Baki Kerimoğlu, Spora çok önem verdiğini dile getirerek, Ülke olarak sağlıklı nesillere ihtiyacımız var. Sizlere bir büyüğünüz olarak tavsiyem spor yapın.

Temennim hepinizde ünlü birer futbolcu olursunuz. Futbolcu olamazsanız da her zaman spor yapın..Sporun yaşı olmaz..Benim çocuklarım da hem okuyor ve hem de spor yapıyor.

Maddi imkânsızlıklara rağmen başarılarınıza tanık oluyorum. Başarılarınızın devamını dilerim. Her türlü destek ve yardımı yapmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız. Başarılarınız daim olsun... dedi.

Çubukspor 1959 Kulüp Başkanı Ramazan Durut ise kendilerini ziyarete gelen ABB Genel Sekreteri Kerimoğlu ve beraberindekilere, Öncelikle hoş geldiniz. Bugünkü malzeme yardımınız için futbolcularım adına teşekkür ederim. İnşallah bunların devamı da gelir.

Şu anda (U-12 Genç), (U-14 Genç) ve (U-16 Genç) takımlarında toplamda 120 futbolcumuz  A Takım da ise 30 futbolcumuz var. Maalesef bu sporcularımızın hepsine birden malzeme veremiyoruz. Özellikle antrenmanlarda malzemeleri dönüşümlü olarak kullanmak zorunda kalıyoruz. Bu imkânsızlıklara rağmen müsabakalarda başarılı sonuçlar alıyoruz. Bu nedenle özverilerinden dolayı kendilerine huzurunuzda teşekkür ediyorum.

Şu anda acilen; Eşofman takımı, krampon, forma, futbol topu, antrenman forması, tekmelik ve yağmurluğa ihtiyacımız var.

Futbolcularımıza yaptığınız malzeme yardımından dolayı teşekkür ederim. Oysa biz ABB’den de Takımımıza destek vermesini istiyor ve bekliyoruz.

2019 yılı öncesi Büyükşehir Belediyesinin malzeme dağıtımı için gayreti bizleri mutlu etmişti. Çünkü amatör sporculara destek, Türk sporuna temel atmaktır.

Biz Çubukspor 1959 Futbol Kulübü olarak 2019’dan beri Büyükşehir’den malzeme yardımı almamaya başladık. 

Her türlü imkânsızlığa rağmen başarılı sonuçlar almayı sürdürüyoruz.

Kış geliyor, öncelikli olarak 4 numara top, eşofman, yağmurluk ve kramponlara ihtiyacımız var. Çünkü bu malzemeler Kulübümüzde sınırlı sayıda olup, futbolcularımızın büyük bir bölümü antrenmanlarda malzeme sıkıntısı yaşıyor. Yardımlar bu doğrultuda yapılırsa çok memnun oluruz ifadelerini kullandı.

Çubukspor 1959 Futbol Takımı her türlü imkânsızlığa rağmen geçtiğimiz sezon başarıdan başarıya koşmuş...03.07.2022 tarihinde saat 14:00 de, 19 Mayıs Stadyumu (2) No’lu sahada Balgat Spor ile karşı karşıya gelmiş ve maç sonunda Balgat Spor’a 2-0 yenilerek Süper Amatör Küme’ye yükselmeyi talihsiz bir şekilde kaçırmıştı.

Bu sezon Ankara Amatör Küme 1. Küme 1. Grup’ta mücadele eden Çubukspor 1959 Futbol Takımı maçların bitimine 6 maç kala bir mağlubiyet ve bir beraberlikle 16 puan toplayarak lig fikstüründe birinci sırada.. Takımımızı 15 puanla İstatistik takip etmektedir.

İnşallah bu sezon bir talihsizlik yaşanmaz.

Tamamen Çubuklu (Çubuk’ta ikamet eden) gençlerden oluşan Çubukspor 1959 Futbol Takımımızı, İnşallah önümüzdeki sezon Süper Amatör Küme de görürüz... 

img-20221124-wa0005-vert22.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.