Hapkido Birincisi Çubuk'tan

Hapkido Birincisi Çubuk'tan

1'inci Türkiye Hapkido Karşılaşmasına katılan Çubuklu sporcular kendi sıkletlerin de dereceye girip Çubuk'un göğsünü kabarttılar.

Çorum'da 17-18.10.2009 tarihlerinde yapılan 1'inci Türkiye Hapkido Karşılaşmasına katılan Çubuklu sporcular kendi sıkletlerin de dereceye girip başarı sağladılar. Dereceye giren sporcular ve hocaları Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i ziyaret ederek madalyalarını takdim ettiler.

Katıldıkları şampiyona hakkında bilgi veren Yücelhan Spor Kulübü Antrenör'ü ve Hapkido Milli Hakemi Raziye Akgül, şunları söyledi. ''Türkiye Hapkido Federasyonunun organize ettiği Hapkido 1'inci Türkiye Şampiyonası 17 – 18.10.2009 tarihlerinde Çorum'da yapıldı. Çorum'da Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nun kapalı spor salonunda yapılan karşılaşmaya 12 ilden 70 sporcu katılırken, Çubuk'tan da 4 sporcu ve hakem olarak ben katıldım. Yücelhan Spor Kulübü olarak Çubuk Belediyesinin destekleri ile katıldığımız karşılaşmalarda, Yavuz Selim İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencilerinden 36 kiloda Osman Güven Türkiye Şampiyonu oldu. Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencilerinden 48 kiloda Hasan Tekaüt ve Anadolu Lisesi 2. sınıf öğrencilerinden 62 kiloda Furkan Çubukçu Türkiye dördüncüsü olurken, 87 kiloda da İbrahim Metin en centilmen sporcu olmuştur. Bizlere her konuda her türlü destek veren Çubuk Belediye Başkanımız Lokman Özden'e teşekkür ederiz. ''dedi.



-BAŞKAN ÖZDEN: BAŞARILARI İLE ÇUBUK'UN GURURU OLDULAR

Çorum'da düzenlenen karşılaşmada madalya alan öğrencileri ve hocalarını makamında kabul eden Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, elde ettikleri dereceler için öğrencileri ve hocalarını tebrik etti. Başkan Özden,'' Başarılarınız ile Çubuk'un gurur kaynağı olan siz değerli sporcularımızı tebrik ederim. Sizlerle tüm ilçe gurur duyuyor. İlçemiz turizm'de, hayvancılıkta, tarım'da, ticarette, eğitim ve öğretimde olduğu gibi özellikle bireysel spor alanında da gelişecektir '' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.