Hanımlar Lokali'nden yeni kurslar

Hanımlar Lokali'nden yeni kurslar

Halk Eğitim Müdürlüğü ve Çubuk Belediyesi tarafından ortaklaşa yürütülen proje kapsamında hanımlara yönelik açılacak kurslara kayıtlar devam ediyor.

Çubuk Belediyesi Hanımlar Lokali, Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yeni kurslar açıyor.

İlçede hanımların el becerilerini geliştirmeye yönelik kurslara kayıtlar devam ederken, Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa kumaş boyama, tel kırma, kumaş aplik, ahşap boyama, resim (yağlı boyama), ebru, takı tasarımı ve besin saklama konusunda yeni kurslar açıldı. Ayrıca önümüzdeki günlerde Arapça ve İngilizce kursları açılması planlanıyor.

Çubuk Belediyesi Hanımlar Lokali sorumlusu Bera Tuğluca, "Halk Eğitim Müdürlüğü ve belediyemiz tarafından ortaklaşa yürütülen proje kapsamında hanımlara yönelik açılacak kurslarımıza kayıtlarımız devam etmektedir. Kayıtlarda yaş sınırlaması olmadığı gibi kurslarımız tamamen ücretsizdir. Kurslarımızın süresi özelliklerine göre 3 ila 6 ay arasında değişmektedir. Bu yıl toplam 10 dalda açılacak kursların sonunda hak sahiplerine her yıl olduğu gibi sertifika verilecektir" dedi.

Geçen yıl 311 kursiyerin katıldığı kurslara bu yıl 400'e yakın kursiyerin katılmasının hedeflendiğini kaydeden Tuğluca, ayrıca müracaatları tamamlanan takı tasarımı kursunun 13 Ekim Pazartesi günü başlayacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.