Hanımlar Lokali Başarıya Doymuyor

Hanımlar Lokali Başarıya Doymuyor

Eskişehir ilinde K1 Türkiye Kick Boks Şampiyonası, Low Kick Boks, Gençler Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Belirleme Şampiyonası yapıldı. Eskişehir ilinde gerçekleşen bu şampiyonalara Çubuk Belediyesi sponsorluğunda Hanımlar Lokalinden Gülşen Eşiyo


Çubuk Belediyesi Hanımlar Lokali açılalı çok kısa bir süre olmasına rağmen başarıdan başarıya koşuyor. Çubuk’ta önemli bir boşluğu dolduran Hanımlar Lokali bayanların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca ilçe hanımlarının her alanda başarılı olmaları için büyük çaba harcıyor. Bu bağlamda hanımlar lokalinde antrenörlük yapan Gülşen Eşiyok’a da Milli Takım Seçmesinde başarılı olması için her türlü desteği vermiştir. Antrenör Hüseyin Usluer tarafından çalıştırılan Gülşen Eşiyok büyük mücadelede 3.lük derecesini alarak bu desteği boşa çıkarmamıştır.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca şunları söyledi;” Hanımlarımızın her alanda başarılı olmaları için büyük çaba harcamaktayız. Hanımlarımız her alanda kendilerini hissettirmelidirler. Ben inanıyorum ki gerekli destekler verildiği sürece bizim hanımlarımız her alanda başarılı olacaklardır. Biz bunu çok kısa süre önce festivalde gördük. Festival hazırlık kurslarını iyi dereceyle bitiren hanımlarımız açtıkları stantlarda çok başarılı olmuşlar ve aile bütçelerine 4 günlük festival süresince kattıkları girdi ile ekonomide de kendilerini kanıtlamışlardır. Tabiî ki sadece ekonomide değil her dalda sporda eğitimde ve benzeri birçok dalda başarılı olmaları gerekmektedir. Spor dalında Hanımlar Lokalimizden Gülşen Eşiyok kardeşimiz başarısı ile yüzümüzü güldürmüştür” dedi (H.Yiğiner)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum