Gül Çocuklar Faaliyete Doymuyor

Gül Çocuklar Faaliyete Doymuyor

Özel Gülbahçesi Ana Okulu öğrencileri ay boyunca yaptıkları faaliyetlerle büyüklere örnek olmaya devam ediyor.

GÜLBAHÇESİ ANAOKULUNDA ANNELER GÜN܅

Gülbahçesi Anaokulu, Anneler günü münasebetiyle 7 Mayıs-12 Mayıs tarihleri arasında 3-4-5 ve 6 yaş sınıflarındaki öğrencilerimizin annelerine anneler günü programı düzenledi.Yapılan programda anneler kimi zaman duygulandı kimi zaman eğlenceli dakikalar geçirdi.programın sonunda minik öğrenciler anneleri için yaptıkları hediyeleri verdiler,duygulanan anneler memnuniyetlerini dile getirdiler.



GÜLBAHÇESİ ÇOCUKLARI SAĞLIKLI BÜYÜYOR…

Gülbahçesi öğrencileri her ay olduğu gibi mayıs ayı sağlık kontrolünü de başarıyla geçti.Sağlık kontrolünü yapan kurum doktoru Murat UĞURLU , çocukları tek tek muayene ettikten sonra gerekli tedbirleri almaları için aileleri bilgilendirdi.

Hastalıklara karşı tedbirin önemli olduğunu söyleyen okul müdürü Ayşe Betül GENCER “iyi bir eğitim verebilmek için önce sağlık” diyerek , kontrollerin devam edeceğini söyledi.



GÜLBAHÇESİ ANAOKULU"NA BİRİNCİLİK ÖDÜL܅

15.05.2009 tarihinde Gonca Anaokulu ve Kreşleri"nin düzenlemiş olduğu Özel Anaokulları masal anlatma yarışmasında ÇUBUK GÜLBAHÇESİ öğrencesi Utku YALÇIN anlattığı “Tutumlu Kumbara” masalıyla birincilik ödülünü kazandı. Özel Anaokulları 6 yaş öğrencilerinin katıldığı yarışmada öğrenciler performansıyla büyük beğeni kazandı.Ayrıca Hasköy Gülbahçesi 2."lik ödülü ,Eryaman Gonca Anaokulu 3 .lük ödülünün sahibi oldu.Yarışmayı Gonca Anaokulları da gösterileriyle renklendirdi.Çocukların özel kabiliyetlerini ve özgüvenlerini desteklemeyi amaçlayan yarışma katılan çocuklara armağanların verilmesiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum