Gönül Dostları Pilav Günün'de Buluştu.

Gönül Dostları Pilav Günün'de Buluştu.

Çubuk İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ÇİMDER)nin bu yıl 12.sini gerçekleştirdiği geleneksel pilav günü 15.07.2007 Pazar günü Çubuk 2 barajında yapıldı.


Çubuk İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği adına bir konuşma yapan İsmail Karabacak, amaçlarının yıllar önce mezun olanları bir araya getirerek kaynaşmayı sağlamak olduğunu ifade etti


İlk mezunlar başta olmak üzere katılımın yoğun olduğu günde eski ama eskimemiş dostluklar pekiştirildi. İmam Hatip liseli olmanın verdiği aidiyet duygusunun yoğun bir şekilde yaşandığı pilav gününde, milletin omurgasını teşkil eden bu okul mezunlarının ülkenin her kademesinde ve coğrafyasında yaptıkları hizmetler anımsatıldı.

Proğramın sunumunu Radyo Kervan Spikerlerinden Abdullah Demirci Yaptı.



Milletin değerleriyle barışık, topluma hizmet etme sevdalısı insanlar olan bu okul mezunlarının birbirleriyle olan muhabbetleri gözlerden kaçmadı. Yapılan konuşmalarda da İmam hatipli olmanın mutluluğu ortaya konuldu.



Pilav gününe İmam Hatip Lisesi idareci ve öğretmenleri, eski okul müdürleri Muzaffer Ünalan, Muhittin Alagöz, Çubuk Belediye başkanı Âdem Tuğluca, eski belediye başkanı Süleyman Haksever, Ak Parti milletvekili adayı Emrullah İşler, Saadet Partisi Çubuk ilçe başkan Yusuf Mertoğlu, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ile Ankara ve diğer illerden gelen misafirler katıldı.

Pilav günü Çubuk İmam Hatip Lisesi mezunu ve aynı zamanda ilahi sanatçısı İbrahim Cuşan’ın verdiği mini konser misafirlere ayrı bir keyf verdi. Çekilen hatıra fotoğraflarıyla geleneksel pilav günü bir kez daha  albümlerede yerini aldı.

İşte o görüntülerden bazıları:

 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum