Gençlikspor'dan Basın Açıklaması

Gençlikspor'dan Basın Açıklaması

Çubuk Gençlik Spor'dan Basın Açıklamsı

Çubuk Gençlikspor Kulübü olarak, Çubuk Haber’e yapmış olduğumuz basın açıklamasının ardından, halkımızın takımımıza göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ediyor, Çubuk Haber sitesine göndermiş olduğunuz yorumları dikkatle takip ediyoruz. Bu yorumlar genelde kulübümüz olarak bizleri mutlu etmekte, sizlerden gördüğümüz bu destek bizleri ilerisi için daha da ümitlendirmektedir. Eleştirildiğimiz yorumları da dikkatle takip ediyor, buradan gerekli olan dersleri almaya çalışıyoruz.

Fakat son zamanlarda yapılan yorumlar, genel yorumlar olmaktan çıkmış, bazı kişi ve şahısları hedef alır hale gelmiştir. Çubuk Spor için zerre kadar bir iyilikte bulunan bütün herkese Çubuk Gençlikspor olarak buradan tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. Bilhassa yorumlarda adı geçen kişiler Türk Sporu ve Çubuk Spor için gerek geçmişte gerekse bugün hala çalışmakta ve hizmet etmekte, gelecekte de hizmet edeceklerdir. Ve bizler kendilerinden öğreneceğimiz daha çok şeyler’in olacağı inancını taşımaktayız.

Spor sever çubuk halkı olarak birbirimizle uğraşmaktan vazgeçip bu kısır döngüden kurtularak her iki takımımızı da yürekten destekleyeceğinize inanıyor, mübarek Ramazan Bayramı’nın tüm islam alemi ve Çubuk’umuza hayırlara vesile olmasını Yüce ALLAH’tan niyaz ederiz.




ÇUBUK GENÇLİKSPOR KULÜBÜ
YÖNETİM KURULU ADINA
KULÜP BAŞKANI
SAİT ŞAHİN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum