Gençlikspor Tarafından Yaz okulu Açıldı

Gençlikspor Tarafından Yaz okulu Açıldı

Çubuk Gençlik Spor Kulübü tarafından yaz spor okulu açıldı.

Çubuk Gençlik Spor Kulübü tarafından yaz spor okulunun bu yıl ikincisinin düzenlendiğini söyleyen Spor kulübü Başkan Yardımcısı Ercan Yerli, Yıldızlar ve minikler olmak üzere futbol branşında bu gün itibaren 50 sporcunun kursa katıldığını belirterek,"" Yaz spor okulumuz 2 ay sürecek. İlçemizin esnaflarının sponsorluğunda açılan yaz spor okulumuza Çubuk Kaymakamımız Meftun Dallı"nın ve Çubuk Belediye Başkanımız Lokman Özden"inde destekleri olmuştur. Bu oluşumu maddi veya manevi olarak destekleyen herkese teşekkür ediyoruz""dedi.

Öğrencilere eğitimin profesyonel eğiticiler tarafından verileceğini söyleyen Yerli, yaz spor okuluna önümüzdeki günlerde talebin artmasını beklediklerini ifade etti.

-BAŞARILI SPORCULAR KULÜPTE OYNATILACAK

Başarılı sporcuların kulübün alt yapısında değerlendirileceğini vurgulayan Çubuk Gençlik Spor Kulübü Hocası Adem Çankaya, kurslarından milli takıma sporcu yetiştirmek istediklerini belirterek kursa katılan kişilerin sadece yaz sezonunda değil, diğer mevsimlerde de spora devam etmeleri gerektiğini ve bu konuda da ailelere büyük görevler düştüğünü kaydetti.

Açılışında katılan bütün öğrencilere forma hediye edildiğini belirten Çankaya, 22 Ağustos"a kadar devam edecek kursların hafta içi pazartesi, çarşamba ve cuma günleri saat 17.00'den sonra verileceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum