Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı Kurdu

Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı Kurdu

Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü okçuluk, güreş, voleybol ve basketbol branşının ardından Judoda da takım kurarak, yeni başarıları elde etmeyi hedefliyor.

Çubuk’ta son yıllarda amatör spora yaptığı katkılarla birçok genç sporcuya önemli başarılar kazandıran Çubuk Belediyesi, Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde judo takımını kurdu.

Önemli spor branşlarının başında yer alan judo takımının başına ise ulusal ve uluslararası birçok başarısı bulunan Milli Antrenör Ahmet Koçyiğit getirildi. Yeni kurulan ve çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan judo takımına 70 öğrenci kayıt yaptırdı.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, olimpik sporlara önem verdiklerini belirterek 'Yetiştireceğimiz sporcularla ülkemize ve Çubuk’a uluslararası alanda birçok madalya kazandırmak istiyoruz. Bu hedeflerimiz doğrultusunda kurduğumuz takımların yanında judoyu da branşlarımızın arasına kattık. Judo takımımız inşallah çok yakın bir gelecekte önemli başarılar elde edecektir.' dedi.

Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Murat Arıöz ise, geleceğin olimpiyat şampiyonlarını Çubuk’tan çıkarmak istediklerini söyledi.

Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Murat Arıöz ise, “Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü olarak halen olimpik okçuluk, güreş, voleybol, basketbol ve son olarak eklenen Judo ile birlikte beş branşta faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Başkanımızın da belirttiği doğrultuda bundan sonra olimpik sporlara daha çok ağırlık vereceğiz. Geleceğin olimpiyat şampiyonlarını Çubuk’tan çıkaracağız. Çubuk gençliğinin sporla buluşması için sayın Başkanımızın çabaları bizleri de motive etmektedir” diye konuştu.

Kendilerine verilen desteği boşa çıkarmayacaklarını söyleyen antrenör Ahmet Koçyiğit’de, ilçedeki gençlerden judoya ilginin yoğun olduğunu belirterek, “Gençlerimize spor alışkanlığı kazandırıp, bu gençlerimizi profesyonel spor hayatına kazandırarak, inşallah uluslararası arenada başarılar kazandıracağız. Bize verilen destekle Çubuk’un adını dünyaya duyuracağız inşallah” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum