Gazi Üniversitesi Çubuk Yerleşkesinde Kep Töreni

Gazi Üniversitesi Çubuk Yerleşkesinde Kep Töreni

Gazi Üniversitesi Çubuk yerleşkesi meslek yüksek okulunda mezuniyet töreni gerçekleştirildi.


Gazi Üniversitesi Çubuk Yerleşkesinde Atatürk Meslek Yüksek Okulu (MYO) ve Gazi MYO 2008-2009 mezunları için yerleşkede mezuniyet töreni düzenlendi. Törene, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Orhan Arslan, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Baki Erdoğan, Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Atatürk MYO Müdürü Doç. Dr. Enver Aydoğan, Gazi MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Demet Somuncuoğlu Özerbaş ile veliler katıldı.



Törende konuşan Gazi MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Demet Somuncuoğlu Özerbaş, üniversitelerinin bulundukları şehirde sosyal ve kültürel yönden gelişime katkı sağladıklarını söyledi. Yetişmiş ve kalifiye eleman yetiştirerek işsizlikle de mücadele ettiklerini anlatan Somuncuoğlu Özerbaş, Büyükşehir belediyesi ile birlikte yürüttükleri BELTEK kurslarına da değindi. Somuncuoğlu Özerbaş, konuşmasında Çubuk Kaymakamına ve Belediye Başkanına desteklerinden dolayı teşekkür etti.



Daha sonra bir konuşma yapan Doç. Dr. Enver Aydoğan"da Rektörleri Rıza Ayha"nın ve ilçe yönetiminin desteği ile kendilerinin yerleşkede meslek yüksek okuldan ziyade birer fakülte kazandırma çabası içinde çalıştıklarını söyledi.



Konuşmaların ardından folklor gösterileri ve konser düzenlendi. Daha sonra okul birincisi, ikincisi ve üçüncülerine protokol diplomaları verilerek okul birincileri tarafından okul kütüklerine çivi çakıldı. Tören sonunda öğrenciler kep fırlattı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.