FUTBOLDA YILDIRIM BEYAZIT ORTAOKULU ŞAMPİYON...

FUTBOLDA YILDIRIM BEYAZIT ORTAOKULU ŞAMPİYON...

İlçede ortaokullar arası düzenlenen “Küçük Erkekler 2016 Futbol Turnuvası’nda Çubuk Yıldırım Beyazıt Ortaokulu “Şampiyon” oldu.

Şuayip YAMAN

Turnuva birbirinden zevkli ve heyecanlı müsabakalara sahne oldu.

Çubuk Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Çubuk Yerleşkesi Futbol sahasında düzenlenen; 8 okul futbol takımından toplam 96 futbolcunun katılımıyla 5 gün süren turnuva, final maçlarıyla sona erdi.

Turnuvaya katılan okul takımlar:

  • Dumlupınar İlköğretim Kurumları,
  • Muammer Kandemir İmama Hatip Ortaokulu,
  • Özel Samanyolu İlköğretim Kurumları,
  • Bekir Yılmaz Ortaokulu,
  • Çubuk İlköğretim Kurumları,
  • Türk Telekom İlköğretim Kurumları,
  • Cumhuriyet İlköğretim kurumları,
  • Yıldırım Beyazıt Ortaokulu


Turnuva sonunda, Yıldırım Beyazıt Ortaokulu birinci, Çubuk İlköğretim Kurumları ikinci, Dumlupınar ilköğretim Kurumları üçüncü ve Muammer Kandemir İmam Hatip Ortaokulu ise dördüncü oldu.

Ödül töreninde konuşan Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Cüneyt Küpeli, “Çubuk Şehir Stadı’nın tadilatı nedeniyle turnuvalar bu yıl Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Çubuk Yerleşkesi'nde yapmak zorunda kaldık.

 Bu turnuvaların kaybedeni yoktur. Spor yapan herkes kazanmış sayılır.

Ben buradan turnuvaya katılan sporcu ve seyirci ayrımı yapmadan tüm öğrencilerimizi kutluyorum.

 

Ayrıca Turnuva’ya katılan tüm okul takımlarına, okul müdürlerine ve öğretmenlerine, antrenörlerine ve Yerleşke’deki bu stadın bize tahsis edilmesinde katkılarını esirgemeyen Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan’a, Sağlık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Aytunç Ateş’e ve Yüksek Okul Sekreteri Osman Şahbudak’a çok teşekkür ediyorum. 

 

 Bu tür turnuvalarımız artarak devam edecektir." dedi.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarının verildiği ödül törenine geçildi.

 

Turnuvada dördüncü olan Muammer Kandemir İmam Hatip Ortaokulu Futbol Takımı’na kupa ve madalyaları Halk Eğitim Merkezi Müdürü Recai Özdemir tarafından verildi.

 

Turnuva da üçüncü olan Dumlupınar İlköğretim Kurumları Futbol Takımı’na kupa ve madalyaları Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Yüksek Okul Sekreteri Osman Şahbudak tarafından verildi.

 

 Turnuva da ikinci olan Çubuk İlköğretim Kurumları Futbol Takımı’na kupa ve madalyaları İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Mollahüseyinoğlu tarafından verildi.

 

Turnuvada birinci olan Yıldırım Beyazıt Ortaokulu Futbol Takımı’na kupa ve madalyaları İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Akif Bulut tarafından verildi.

 

Turnuva’da Futbol Federasyonu İl hakemlerinden; Okan Kılıç, Furkan Çaldağ, Burak Çınar, Yusuf Çıracı, Satılmış Bostan, Oktay Solmaz ve Gülhan Erdem Subak (Çubuk Anadolu Lisesi Mezunu)  görev aldı.

 

futbol-vert.jpgfutbol1-vert.jpgfutbol2-vert.jpgfutbol2-vert.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.