Fakir Öğrenciler Yararına Kermes

Fakir Öğrenciler Yararına Kermes

Çubuk Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından fakir öğrenciler yararına kermes düzenlendi.


Çubuk Belediyesi M.Akif Ersoy kültür merkezinde Çubuk Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından fakir öğrenciler yararına kermes düzenlendi. Gönüllü ev hanımları tarafından evlerinde yada Atatürk parkında kurulan stantta yapılan yöresel ürünlerin satıldığı kermesin geliri öğrenciler yararına kullanılacak.

Düzenlenen kermesten elde edilen gelirlerle öğrencilere burs verildiğini söyleyen Dernek Başkanı Hatice Erkan, tamamen gönüllülük esası ile faaliyet gösterdiklerini kaydetti. Çubuklu hanımlar arasında toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerin yaşandığını ifade eden Erken, 'Kermesimizde el işi, göz nuru ürünleri evlerinde yada stantta yapan üyelerimiz, bu ürünleri burada satmaktalar. Bu şekilde elde ettiğimiz gelirlerle birçok öğrencime burs vermekteyiz. Biz 5 yıldır bu şekilde Ankara dışında üniversitede okuyan öğrencilerimize katkı sağlıyoruz' dedi.

Tüm Çubukluları eğitime destek olamaya çağıran Erkan, kendilerine her türlü desteği veren Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'e de teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.