ESKRİMDE 1 ALTIN 1 GÜMÜŞ MADALYA

ESKRİMDE 1 ALTIN 1 GÜMÜŞ MADALYA

Uluslararası Eskrim Çocuk Kupasında Altın ve Gümüş Madalyalar Çubuk’ta

 

Ankara Atatürk Spor Salonunda 27-29 Nisan 2012 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Minikler Çocuk Kupasına katılan, Çubuk Bekir Yılmaz Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları bir altın ve bir gümüş madalya ile dönerek ilçenin yüz akı oldular.

Atatürk Spor Salonunda düzenlenen karşılaşmaya Bulgaristan, Romanya, Rusya, Gürcistan, Azerbaycan, Lübnan, Kuveyt, KKTC ve Türkiye-den 91 sporcunun katıldığını söyleyen Çubuk Bekir Yılmaz, Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Mustafa Kalender, sporcularının bir kez daha kendilerine verilen destekleri boşa çıkarmadıklarını belirtti.

Son karşılaşmalarda üst üste Çubuk'a altın madalya kazandırdıklarını anlatan Kalender, "Sporcularımız Atakan Hezer ve Dursun Bilir yarı finalde rakiplerini yenerek, finale yükselme başarısını gösterdiler. Finalde karşılaşan iki sporcumuz kıyasıya mücadele ettikten sonra rakibini 10-8 yenerek Atakan Hezer altın madalyanın sahibi oldu. Diğer sporcumuz Birsun Bilir ise gümüş madalyanın sahibi olarak ikincilik kürsüsüne çıktı. İlçemize her defasında elimiz dolu dönmekten son derece mutluyuz. Bu başarı tüm ilçenindir" diye konuştu.

Kalender, kendilerine destek olan Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin'e, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'e ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak'a teşekkür ettiklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.