Eskrimciler Eskişehir'den 5 Madalya ile Döndü

Eskrimciler Eskişehir'den 5 Madalya ile Döndü

Çubuk Bekir Yılmaz İlköğretim Okulu bünyesinde kurulan Bekir Yılmaz Gençlik ve Spor Kulübü'nün eskrim sporcuları, Eskişehir'de düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası'ndan 5 madalya ile döndü.

Kulübün Antrenörü Mustafa Kalender, yaptığı açıklamada, sporcularının müsabakalardan 5 madalya ile Çubuk'a döndüklerini, müsabakalarda minik eskrimcilerin mücadelelerinin, izleyenlerin ve ailelerinin nefesini kestiğini belirterek, büyük çekişmeye sahne olan Gençler Türkiye Şampiyonası'na Türkiye genelinden ilginin büyük olduğunu söyledi.

Kalender, şunları söyledi:

"Müsabakaya Ankara, İzmir, Bursa, İstanbul, Eskişehir, Kütahya ve Adıyaman'dan yaklaşık 90 sporcu katıldı. Yoğun bir antrenman döneminden geçen sporcularımızda müsabakalara katıldılar. Hedefimiz ilçemize altın madalya getirmekti ve bunu da başardık. Bekir Yılmaz Gençlik ve Spor kulübü olarak sporcularımız adeti bozmayarak yine ilçelerine madalyalarla döndü. 1 altın, 2 Gümüş, 2 bronz madalya ile toplam 5 madalya kazanan sporcularımız, sadece Ankaralı sporcular arasında değil, tüm kategorilerde en fazla madalyayı kazanan kulüp olma başarısını gösterdiler. Yani madalyaları sildik süpürdük. Sporcularımıza destek olan ailelerine ve yöneticilerimize gençlerimiz adına teşekkür ediyoruz. Sporcularımızdan da başarılarının devamını diliyoruz. "

Kalender, Gençler Türkiye Şampiyonasında erkeklerde İbrahim Ahmet Ant'ın birinci, Murat Topgül'ün ikinci olduğunu ve bayanlar da ise İrem Yıldırım'ın ikinci, Göksu Çetintaş'ın üçüncü olduğunu sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.