ESKRİM DE KALENDER KARDEŞLER RÜZGÂRI ESTİ…

ESKRİM DE KALENDER KARDEŞLER RÜZGÂRI ESTİ…

Alanya da düzenlenen “Uluslar Arası Eskrim Çocuk Kupası’nda Kalender Kardeşler rüzgârı esti.

Şuayip YAMAN

Final müsabakalarında rakiplerine 10-8 ve 8-7 gibi çok az bir farkla şanssız bir şekilde yenilen M. Furkan Kalender ve Enes Talha Kalender kardeşler minik ve süper minik kılıç branşında 2. Olarak gümüş madalyaya uzandılar.

19-24 Nisan 2016 tarihleri arasında Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenen Uluslar Arası Eskrim Çocuk Kupası’na  KKTC, Azerbaycan, İtalya, Almanya, İsviçre, Bulgaristan, Gürcistan, Suudi Arabistan, Mısır ve Ürdün’den 1.400 eskrimci katıldı.

Türkiye Eskrim Federasyonu faaliyet programında yer alan Uluslararası Çocuk Kupası, 19-24 Nisan tarihleri arasında Alanya Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Bekir Yılmaz Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları M. Furkan Kalender ve Enes Talha Kalender 23.Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde düzenlenen uluslar arası Eskrim Çocuk kupasında minik ve süper minik kılıç branşında 2. Olarak gümüş madalyaya uzandılar.

Turnuvanın “Minik Erkek Kılıç” müsabakalarında 209 kişinin yarıştığı müsabakada ise ODTÜ Vişnelik Spor kulübü sporcusu Turgut Taflan’a 10-8 yenilen. Muhammed Furkan Kalender 2. olarak gümüş madalya kazandı.

“Süper Minik Erkek Kılıç” branşında Bursa Ferdi sporcusu Alkım Öztürk’e 8-7 yenilen Bekir Yılmaz Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Enes Talha Kalender 2. olarak gümüş madalya kazandı.

enes-alanya.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum