ENGELLİ ŞAİRDEN YETKİLİ BİRİMLERE İSYAN!

ENGELLİ ŞAİRDEN YETKİLİ BİRİMLERE İSYAN!

Çubuk'ta yaşayan 26.Yaşındaki engel tanımayan şair olarak da bilinen Yusuf Minnet, sonunda yetkili birimlere isyan etti."

ÇUBUKSPOR Sevdalısı engelli şair Yusuf Minnet, maç günlerinde tanımadığı kişilere bile muhtaç olduğunu kaydetti. Her maç günlerinde Çubuk Şehir Stad'ında muhtaç olduğunu kaydeden engelli şair Yusuf Minnet şu şekilde konuştu; " Ben bu saha yapıldı yapılan hemen hemen Çubukspor'un her maçında bulunuyorum, fakat tribüne çıkmak için maalesef taraftarlarımızın gözlerinin içerisine bakıyorum. Acaba bana yardım edecekler mı? Acaba beni tribüne çıkaracaklar mı? Çok şükür bugüne kadar itiraz eder olmadı, çıkaramayız demediler her seferinde benim bir oldular birlik oldular. "

Bunun bir siyasi içerikli veya siyaset yapma amacında olmadığını altını önemle çizen engelli şair Minnet, " Benim amacım siyaset yapmak değil, bütün yetkililerden yardım istemek. " Şekilinde devam etti.
Bundan sonra ise bu işin sonuna kadar gideceğini söyleyen engelli şair Minnet, " Buna ihtiyacı olan bir tek ben değilim, ben bu olayda başkaları içinde ses olacağım. " Dışarıdan asansör projesi öneren Minnet, " Bazı huzurevlerinin dış kapısında, veya Anıtkabir'in merdiven kollarına tasarlanan asansör projesi buraya da tasarlanabilinir. " Dedi.

" BU PROJE ÇUBUK ŞEHİR STADYUMUNA TASARLANANA KADAR BANA MAÇ YOK! "

Deli gibi Çubukspor aşığı olan engelli şair Yusuf Minnet, kısa bir konuşmayla isyan mesajına son verdi;
" Çubukspor maçlarına asla dayanamam, ama birinin bu işe dur demesi lazım. Dur demesi lazım çünkü, dur demezsek göz önüne gelmeyeceğiz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum