Egitim çalışanlarının günü kutlu olsun

Egitim çalışanlarının günü kutlu olsun

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Ankara İl Başkanı Erdoğan YAZICI; sendikanın 16 Haziran 2007 tarihinde 1. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla önemli açıklamalarda bulundu.


Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Ankara İl Başkanı Erdoğan YAZICI; sendikanın 16 Haziran 2007 tarihinde 1. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla önemli açıklamalarda bulundu.
“Kuruluş amacına uygun hizmet etmenin, siyasallaşan değil, gerçek manada sendikalaşan bir sendika olmanın haklı gururunu, bütün eğitim çalışanı arkadaşlarımızla birlikte yaşamaktayız. “

TEÇ-SEN Ankara İl başkanı Erdoğan YAZICI yapmış olduğu açıklamada; “16 Haziran 2006, sıradan bir gün değil bu gün. 82 yıldır sürekli ikinci plana itilen ve “ diğerleri ” diye adlandırılan eğitim ordusunun görünmez kahramanlarının “ artık yeter “ diyerek ayağa kalktığı, hak arama ve kimlik mücadelesi meşalesinin Anadolu’ da yakıldığı kutlu bir gündür . Bütün Eğitim Çalışanı arkadaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.

16 Haziran 2006 tarihinde bu kutlu mücadelemize başlarken kendimize ve bütün eğitim çalışanı arkadaşlarımıza bir söz verdik, ve dedik ki; Bu onurlu ve şahsiyetli hak arama ve kimlik mücadelemize kesinlikle siyaseti bulaştırmayacağız. Bu sözümüzde durduk ve aradan geçen bir yıl boyunca hiçbir siyasi oluşumun içinde yer almadık. Bundan sonra da kesinlikle yer almayacağız ve hiç kimseye karşı göbek bağımız olmayacaktır.

Onun içindir ki Sendikamız daha çok yeni olmasına rağmen bir yıl içerisinde Ülkemizin en etkili ve en hızlı büyüyen sendikası olmuştur. Aradan geçen bu bir yıl içerisinde kuruluş amacına uygun hizmet etmenin, siyasallaşan değil, gerçek manada sendikalaşan bir sendika olmanın haklı gururunu, bütün eğitim çalışanı arkadaşlarımızla birlikte yaşamaktayız.

Bizler; Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası olarak bu güne kadar boşa konuşmadık, boşa kürekte çekmedik. Eğitim çalışanı için mücadele verdik ve eğitim çalışanı arkadaşlarımızın haklarının her platformda “ DİK ” bir şekilde savunuculuğunu yaptık. Bu güne kadar yapamayacağımız sözleri vermedik. Hayal tacirliği yapmadık.

Şu gerçeği herkes bilsin ki; Eğitim çalışanlarımız da, bu Ülkenin ve Bakanlığımızın onurlu, şahsiyetli ve şerefli birinci sınıf mensuplarıdır.

Sendikamızın birinci kuruluş yıldönümü olan 16 Haziran 2007 tarihinde bütün eğitim çalışanı arkadaşlarımızı kendi yuvaları olan TEÇ-SEN çatısı altında birleşmeye ve onurlu mücadelemize birlikte yürümeye davet ediyoruz.

Sendikamız tarafından, 16 Haziran 2007 günü EĞİTİM ÇALIŞANLARI GÜNÜ olarak ilan edilmiş olup, bu günümüzün resmiyet kazanması için gerekli resmi çalışmalara başlanmıştır.

Eğitim çalışanı arkadaşlarım; günümüz kutlu, yolumuz açık olsun.

Erdoğan YAZICI
TEÇ-SEN
Ankara İl Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum