‘DİLİN KADARSIN” PROJESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI...

‘DİLİN KADARSIN” PROJESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI...

“Dilin Kadarsın” (Kültür- Sanat- Edebiyat Dergisi) projesi kapsamında 4. sayısı çıkarılan dergilerin değerlendirme toplantısı yapıldı.

  Şuayip YAMAN

İletişimde kullanılan dilin anlama, öğrenme ve başarı üzerindeki belirleyici etkisinden hareketle, etkili iletişim stilleri ve kanallarının verimli kullanılmasına ve dolayısıyla çocuk ve gençlerimizin anlama ve anlatma kabiliyetlerini yükseltilerek akademik başarılarının daha yüksek seviyelere ulaştırılmasına katkı sunmak amacıyla gerçekleştirilen “Dilin Kadarsın” projesi kapsamında dördüncü sayısı çıkarılan dergilerin değerlendirme toplantısı Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi´n de yapıldı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Şube Müdürü Akif Bulut, Şube Müdürü Ömer Mollahüseyinoğlu, dergi genel yayın yönetmenleri, dergi çıkartan okulların idarecileri ile birlikte İsmail Başbay, Aydın Koca, Özgün Devrim, Tayfun Öztürk, Merve Gündoğdu ve Gülşen Ceviz Pınarbaşı’dan oluşan Kültür Komisyonu üyeleri katıldı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan toplantının açılış konuşmasında, “Her geçen sayıda kalitesini arttırarak devam ettiğimiz dergi yolculuğumuzda dördüncü sayımızı da çıkardık. Çevremizden aldığımız olumlu tepkilere bakılırsa maya tutmuş görünüyor.  “Dilin Kadarsın” projesi kapsamında 35 okul ve bir öğretmen dergisinin yer aldığı “Dilin Kadarsın Dergisi”, Türkiye’de ilk olması yönüyle marka değeri taşımaktadır.

 

Yaptığımız bu çalışmanın başka ilçelere örnek olması ile de önem taşımaktadır. Bir ilçemiz “Dilin Kadarsın” projesine kardeş dergi çıkartmaya başladı. Öğretmen dergisi olan “Kâğıt Kalem Dergisi” bu sayı ile ailemize katıldı. Öğretmen dergimizin genel yayın yönetmenliğini yapan Mehmet Mustafa Erdal’ a da bu vesileyle teşekkür ederiz ” dedi.

 

Milli Eğitim Müdürü Aslan’ın konuşmasının ardından okul müdürleri ve genel yayın yönetmenlerinin dergi çalışmaları ile ilgili görüşleri alınarak not edildi.

 

“Dilin Kadarsın” Kültür- Sanat- Edebiyat Dergisi değerlendirme anketleri genel yayın yönetmenleri ve okul müdürlerine uygulandı. Uygulanan anket sonuçlarının geri dönüşünün okullara yapılacağı belirtilerek, dilek ve temennilerin iletilmesinin ardından toplantı sona erdi.

img-20160616-wa0001-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum