DevaPark Hastanesi ve Sebat Koleji İşbirliğinde Öğrenci ve Velilere Sağlık Bilgisi

DevaPark Hastanesi ve Sebat Koleji İşbirliğinde Öğrenci ve Velilere Sağlık Bilgisi

Çubuk’ta kısıtlamaları ve uzaktan eğitim dönemini daha verimli hale getirmek isteyen Sebat Koleji İlkokul Müdürü Veysel Kılıçarslan, daha önce mezun ettiği DevaPark Hastanesi sahiplerinden Dr. Oğuzhan Zengin ve Eczacı Tunahan Zengin’i uzaktan eğitime konu

Çubuk’ta kısıtlamaları ve uzaktan eğitim dönemini daha verimli hale getirmek isteyen Sebat Koleji İlkokul Müdürü Veysel Kılıçarslan, daha önce mezun ettiği DevaPark Hastanesi sahiplerinden Dr. Oğuzhan Zengin ve Eczacı Tunahan Zengin’i uzaktan eğitime konuk ederek tüm dünyanın gündeminde olan Kovid-19 hakkında merak edilenler hakkında öğrenci ve velileri bilgilenmesini sağladı.

Sebat Koleji İlkokul Müdürü Veysel Kılıçarslan, uzaktan eğitim döneminde öğrenciler, öğretmenler ve velilere yönelik uzaktan eğitim etkinlikleri düzenliyor.

Uzaktan eğitimi daha verimli hale getirmek ve velileri de eğitim sürecine dahil etmek isten Kılıçarslan, daha önce mezun ettiği ve belirli kariyer elde etmiş öğrencileri ile yeni öğrencilerini uzaktan eğitimde bir araya getirmeye başladı.

Öğrenci ve velilerin eğitime dahil olma oranında artışların olması nedeniyle diğer öğretmenler ve okul yöneticilerinin de katıldığı etkinliklerde sağlıktan eğitime, ekonomiden güvenliğe bir çok konunun kariyer sahipleri tarafından uzaktan eğitimle anlatıldığını söyleyen Kılıçarslan, yaptığı açıklamada, bu şekilde çocuklarında hem bilgi ve birikimin hem de hayal kurma kabiliyetlerinin artırıldığını belirtti.

Bu günkü derslerinin doktor ve eczacı ikizlerle yaptıklarını anlatan Kılıçarslan, “DevaPark Hastanesi sahiplerinden ve aynı zamanda Bilkent Şehir Hastanesi’nde İç Hastalıları Klinik Şefi Dr. Oğuzhan Zengin ve kardeşi DevaPark Hastanesi sahiplerinden aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi olan Eczacı Tunahan Zengin ile güzel bir ders işledik. Dünyanın gündeminde olan Kovid-19 hakkında bizleri bilgilendirdiler. Etkinlikte öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz merak ettikleri tüm konularda sorular sordular ve direk muhataplarından cevaplar aldılar. Kullanılacak ilaçlar hakkında sorular soruldu. Güzel bir etkinlik oluyor. Aynı zamanda bu etkinliklerle mesleki açıdan da öğrencilerimizin geleceğe dönük planlar yapmalarına katkı sağlanıyor” diye konuştu.

Veysel Kılıçarslan öğretmenin kendilerinin üzerinde büyük bir emekleri olduğunu dile getiren Dr. Oğuzhan Zengin, “Bizim zamanımızda hocam yüz yüze kariyer günleri düzenlerdi. Bu gün bunu internet ortamında düzenliyor. Şartlar ne olursa olsun öğretmenlerimizin en iyi şekilde öğrencilerini hayata hazırlamaya çalıştıklarını bir kez daha görmüş olduk” ifadesini kullandı.

Amacı hizmet olan bir kişinin her ortamda hizmet edebildiğini ifade eden Ecz.Tunahan Zengin ise, salgını nedeniyle uzaktan eğitim dönemini en verimli şekilde değerlendirmek amacıyla hazırlanan bu tarz etkinliklerin her kese örnek olmasını istedi. 

2imgl1241.jpg2imgl1245.jpg2imgl1247.jpg2imgl1266.jpg

Bizim Köy Sepeti Organik, Doğal Ev Yapımı Köy Ürünleri

Bizim Çubuk Turşuları

SİPARİŞ ve BİLGİ İÇİN

www.bizimkoysepeti.com

☎️0552 808 35 37

Yağmur Yiğiner

https://www.bizimcubuktursulari.com

Türkiye’nin her yerine kargomuz mevcut

#bizimkoysepeti #bizimcubuktursulari #cubuktursusu #tursu #evyapımı #köyürünleri #Organik #Doğal #Sağlıklı #yöreselürünler #Çubuk #yoreselurunler #Yöreselürünler #sağlıklı

www.bizimkoysepeti.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.