Destek Hizmetleri şampiyon!

Destek Hizmetleri şampiyon!

Çubuk Belediyesi tarafından düzenlenen ve belediye personeli ile birimlerinin mücadele ettiği salon futbol turnuvası sona erdi.



Çubuk Belediyesi tarafından, personelin ve birimlerin birbirleri ile kaynaşmasını sağlamak amacıyla düzenlenen ve 2 ay süren futbol turnuvası düzenlenen törenle sona erdi.

Büyük çekişmeye sahne olan ve centilmenliği ön planda olduğu turnuvada Destek Hizmetleri Müdürlüğü birinci olurken, Zabıta Müdürlüğü ikinci, Park Bahçeler Müdürlüğü ise üçüncü oldu.

Turnuvanın kapanış konuşmasını yapan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca bu tür faaliyetlerin kardeşliğin ve dostluğun pekiştirilmesinde kullanılması gerektiğinin altını çizerek, "Geçmişte futbol denince çirkin sloganların atıldığı ve insanların kazanma hırsı uğruna birbirlerini rencide edip yaraladığı spor dalı akla gelirdi. Çok şükür şimdiye kadar yaptığımız futbol turnuvalarında bu tür olaylara rastlamadığımız gibi kaynaşmanın ve dostlukların arttığını gözlemlemekteyiz. Bu bizi son derece mutlu etmektedir" dedi. Turnuvaya ev sahipliği yapan Park ve Bahçeler Müdürü Ahmet Karakuşa ve ekibine de teşekkür eden Başkan Adem Tuğluca, turnuvaya katılanlara teşekkür belgelerini ve ilk üçe girenlere kupalarını takdim etti.

İHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum