Dayanışma Birlik Beraberlik...

Dayanışma Birlik Beraberlik,Belediyecilik bu işte...

Çubuk Belediyesi bu sene 24-27 Eylül tarihlerinde 5. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali"ni gerçekleştirdi.

Bundan önce yapılan 4 festivalde de olduğu gibi çok önemli bir başarı elde etti. Çubuk önce Ankara"da, sonra Türkiye"de arkasından da yurt dışında mükemmel bir şekilde tanıtıldı. Çok az kişi biliyor belki amma ilçemiz İran, Çin, Azerbaycan ülkelerinin televizyonlarında festival görüntüleri yayınlandı ve Çubuk tanıtıldı. Ayrıca, ulusal televizyonlar ve özellikle TRT tarafından yapılan yayınlar ile Avrupa ve Asya ülkelerinde Çubuk"tan bahsedildi. Dünyanın değişik ülkelerinden 15 yabancı gazeteci festivalimizi takip etti ve gazetelerinde yayınladı.

Yapılan reklam ve tanıtım faaliyetleri sonucunda festival öncesinde yaklaşık 5 milyon kişiye ulaşıldı ve festivale davet edildi. Festival sonunda ise sanırım bu rakam 10 katına çıktı.

Zaten başarının ölçüsü festivali ziyaret eden kişilerin yoğunluğu ile doğru orantılı, sokaklar, caddeler, festival alanları insan akınına uğradı.

Anlaşılacağı üzere Çubuk Belediyesi muhteşem bir başarıya imza attı.

Peki, şimdi bir soru soralım. Bu başarının sırrı ne ?

Hemen cevabını da verelim isterseniz. Belediye Başkanı, Başkan Yardımcıları, müdürleri ve belediye personelinin muhteşem dayanışması, birlik ve beraberliği…

Öylesine kenetlenmişti ki (halkın değimiyle) belediyeciler birbirine, zaten büyük olan festivali daha da büyüttüler ve tam anlamıyla takdiri hak ettiler.

Bizlere de bunu yazmak ve keyifle şunu söylemek düşüyor: DAYANIŞMA, BİRLİK VE BERABERLİK… BELEDİYECİLİK BU İŞTE…

Emeği geçenler, Siz her türlü övgüye layıksınız.

Bu yazı toplam 1813 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.