Çubuk'tan Konya'ya çıkarma hazırlığı

Çubuk'tan Konya'ya çıkarma hazırlığı

İlk 5 takımın 3.lig terfi müsabakalarına katılabildiği grubu Çubukspor 4. sırada tamamladı. Konya grubunda mücadele edecek Çubukspor için taraftarlar güçlü bir hazırlık yürütüyor.



Takımlarını yıllardır hiçbir zaman yağmur çamur, soğuk sıcak, iyi kötü demeden sınırsız destekleyen vefakar Çubukspor taraftarları takımlarının 23 Nisan 2008 tarihinde Konya"da başlayacak olan Türkiye 3. ligi terfi maçları için, takımlarını desteklemek üzere Konya"ya çıkarma yapmaya hazırlanıyor.
Kurulduğu günden bu zaman kadar geçen süre içerisinde amatör, profesyonel, A takım, genç takım demeden deplasmanda takımlarını destekleyen taraftarlar bu yıl, iki yıl önce düştükleri profesyonel lige tekrar çıkabilmek için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirtiyorlar ve yeni adımlar atıyorlar.

Taraftar grubu kuruldu
Bu yıl Çubuk"ta bir ilki gerçekleştirerek “Köprübaşı Taraftar Grubu” adı altında yeni bir taraftar grubu kuran taraftarlar, maçlarda da yeni bir çığır açarak takımlarını desteklemeye hazırlanıyorlar. Bu yolda ilk adım olarak yaptırdıkları mont, atkı ve şapkalarla takımlarını Konya"da farklı bir şekilde destekleyecekler

“Herkes desteklemeli”
Ayrıca Köprübaşı Taraftar Grubu tarafından yapılan açıklamada “Takımımızın 3. lige çıkabilmesi için Çubuk Halkı olarak maddi manevi herkesin yardımcı olması gerekmektedir. Konya"da oynanacak olan maçlar için başta Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca olmak üzere bütün sivil toplum örgütlerinden ve Çubuklu sporseverlerden yardım bekliyoruz.” denildi.





www.ufukgazetesi.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.