Çubuk’ta yeni aile yaşam merkezi hizmete açıldı

Çubuk’ta yeni aile yaşam merkezi hizmete açıldı

ABB, Başkente yeni aile yaşam merkezleri (AYM) kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor ve yapımı tamamlanan Çubuk AYM’yi hizmete açtı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Çubuk Atatürk Mahallesi’nde aile yaşam merkezi hizmet vermeye başladı. AYM’de Gençlik Merkezi’nden Kadınlar Lokali’ne, spor merkezinden BELMEK’e kadar birçok sosyal aktivitenin yanı sıra Gençlik Merkezi, kütüphane, spor merkezi oyun salonu ve konferans salonu yer alıyor.

“ÇUBUK’UN EN BÜYÜK KÜTÜPHANESİNİ KURUYORUZ”

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan Çubuk AYM’de; eğitim, kültür, sanat ve spor branşlarında çeşitli, etkinlik ve aktiviteler gerçekleştiriliyor. 6 bin 242 metrekare alan üzerine inşa edilen 7 katlı Çubuk AYM 14-28 yaş aralığında üyelere ücretsiz hizmet veriyor.

Çubuk AYM’nin çok yakında resmi açılışının gerçekleştirileceğini belirten Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürü Şinasi Örün, “Çubuk Aile Yaşam Merkezi yeni hizmet binasının yapımı tamamlandı. Yeni binada çocuklarımıza, gençlerimize ve tüm aile bireylerine yönelik spor, eğitim, kültür ve sanat alanlarında çeşitli atölyeler ile derslikler yer alıyor. Binamızda ayrıca Çubuk’un belki de en büyük kütüphanesini de kurarak Çubuklu vatandaşlarımıza ve öğrencilerimizin hizmetine sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Kütüphane, spor salonları, derslikleri bulunan Çubuk Aile Yaşam Merkezi 14-60 yaş arası üyelerin taleplerini karşılamak üzere tam donanımlı bir AYM olarak planlandı. Çubuk AYM, “Atatürk Mahallesi Leyla Sokak No: 2” adresinde hizmet veriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.