Çubuk’ta satranç turnuvası başladı

Çubuk’ta satranç turnuvası başladı

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Çubuk Temsilciliği tarafından düzenlenen Atatürk Kupası Satranç Turnuvası başladı.

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Çubuk Temsilciliği ile Çubuk Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Atatürk Kupası Satranç Turnuvası’nın açılışına Dünya ve Avrupa Güreş Şampiyonu Rıza Kayaalp, TSF Çubuk Turnuva Direktörü Veysel Kılınçarslan, davetliler ve satranç severler katıldı.   

Dünya ve Avrupa Güreş Şampiyonu Rıza Kayaalp, açılışta yaptığı konuşmada, ''Hafta sonlarını bu şekilde değerlendirmeniz gelişiminiz için çok önemlidir. Ben hocalarınıza ve sizlere eşik eden ailelerinize çok teşekkür ediyorum. Hedefleri büyük tutmak gerekmektedir. Ben 10 yaşında başladım güreşe, o gün bir madalya hedefim vardı. Çok çalışmam nedeniyle bu gün 24 altın madalyanın sahibi oldum'' dedi.

TSF Çubuk Turnuva Direktörü Veysel Kılınçarslan ise emeği geçen ve açılışa katılan herkese teşekkür ederek turnuvanın başarılı geçmesini diledi.

Turnuva 12 kız, 12 genel olmak üzere toplam 24 kategoride ve İsviçre sistemi olan 7 turda yapılacak. Bütün kategorilerde lisans ve vizeli olma şartının arandığı turnuvaya 250 sporcu katılırken turnuvada dereceye girecek ilk üç kişiye kupa ve şilt, tüm katılımcılara ise Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden tarafından çeşitli hediyeler verilecek. Turnuva 2 gün sürecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.