Çubuk'ta Polis Ekipleri Kades'i Anlattı

Çubuk'ta polis ekipleri, kurdukları stantta kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında vatandaşlara Kadın Destek Uygulaması'nı (KADES) anlattı. Kaynak: Çubuk'ta Polis Ekipleri Kades'i Anlattı
Çubuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla toplumda farkındalık oluşturmak için ilçe genelinde çeşitli faaliyetler yürüttü.
Yavuz Selim Mahallesi'ndeki Atatürk Parkı'nda stant kuran polisler, hem kadınlara ve hem de erkeklere KADES kullanımıyla ilgili bilgilerin yer aldığı broşürlerden dağıtarak, tek tek bilgilendirme yaptı.
İlçedeki duraklara ve iş yerlerinin camlarına KADES'i anlatan ve kadına şiddete hayır sloganlarının bulunduğu afişleri asan polis ekipleri, esnafı da bilgilendirdi. Atatürk ve Kıbrıs caddelerinde dolaşan polis ekipleri, şiddete maruz kalan kadınların yasal haklarını anlattı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Tüm Hakları Saklıdır © 2007 Çubuk Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 9110397 / cubukhaber06@hotmail.com | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0312 9110397 / cubukhaber06@hotmail.com | Haber Yazılımı: CM Bilişim