Çubuk'ta Öğretmenevi Hizmete Girdi

Çubuk'ta Öğretmenevi Hizmete Girdi

Çubuk'ta yıllardır atıl vaziyette duran MİT lojmanlarının Öğretmenevi olarak tahsisi yapılmasının ardından düzenlenen lojmanların bir bloğu Öğretmenevi olarak hizmete girdi.

Yavuz Selim Mahallesi Duru Sokak no:13 adresindeki eski Mit lojmanı olarak bilinen yeni hizmet binasına taşındıklarını belirten Öğretmenevi Müdürü Uğur Maşoğlu, tadilat için şu ana kadar devletten hiç bir destek almadan tamamen kendi mahalli kaynakları, hayırsever bağışları, kadrolu personelinin emek ve fedakarlıkları ile hizmete açtıklarını ifade etti. Bu güne kadar Çubuk"ta müstakil bir öğretmenevi olmadığını hatırlatan Maşoğlu, ""Şu anda 2 adet blok ve 15 adet daireden oluşan 1500 m2 alan üzerinde kurulu olan öğretmenevimize sahibiz. Bu binadan sadece bir kısmını hizmete açabildik. Hizmete giren bölümde otel, lokal, oyun salonu, lig tv, yemekhane, okuma ve dinlenme salonları ile değerli öğretmen ve tüm halkımıza hizmet vermekteyiz. Tüm halkımız ve misafirleri davetlidir. Ayrıca öğretmenevimizde 4 çeşit tabldot yemek servisimiz başlamıştır""dedi


Öğretmenevi"nin tahsisine ve yapılmasına katkı sağlayan başta Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı"ya, Milli Eğitim Müdürü M. Mensur Toprak"a ve maddi manevi katkısı olan herkese teşekkür eden Maşoğlu, diğer bloğun yapılması içinde ilgili birimlerden yardım istediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum