Çubuk'ta öğrenciler yararına kermes açıldı

Çubuk'ta öğrenciler yararına kermes açıldı

Çubuk'ta öğrenciler yararına kermes açıldı.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Barbaros Mahallesi Kordon Sokak'ta düzenlenen kermesin açılışında yaptığı konuşmada, hayır için yapılan faaliyetleri önemsediğini, bunların insanlar arasında birlik ve dayanışma ruhunu güçlendirdiğini söyledi.

Yardımlaşmanın önemine dikkati çeken Acehan, "Bu kermesler de yardımlaşmanın en büyük göstergelerinden biri. Kermese emeği geçenlere teşekkür ederim. Bu etkinliğimiz de inşallah hayırlara vesile olsun" dedi.

Kermesin sorumlusu Cevat Bağcı da çoğunlukla ihtiyaç sahibi öğrencilerin kaldığı yurtlar tarafından organize edilen ve geliri öğrencilerin yararına kullanılacak kermesin 6 gün açık kalacağını söyledi.

Meryem Dikmen ise hayırsever ev hanımlarıyla bir yıldır kermes için hazırlık yaptıklarını dile getirerek, "Allah nasip ederse bir yılda yaptıklarımızı 6 günde satacağız. Tüm ilçe halkımızı buraya davet ediyoruz" diye konuştu.

Kermeste, el işi ürünler ve yöresel ürünlerin yanı sıra mobilya, kıyafet ve gıda satışı da yapılıyor.

Kermesin açılışına, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, İlçe Müftüsü Bilal Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan, AK Parti  İlçe Başkanı Baki Demirbaş, MHP İlçe Başkanı Adem Kisecik, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, dernek yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.