Çubuk'ta öğrenciler sabah namazında buluştu

Çubuk'ta öğrenciler sabah namazında buluştu

Çubuk'ta lise öğrencileri, "Çubuklu Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" etkinliği kapsamında Merkez Camisi'nde saf tuttu.

Çubuk İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından organize edilen "Çubuklu Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" etkinliği kapsamında lise öğrencileri Merkez Camisi'nde bir araya geldi.

İlçedeki diğer lise öğrencilerinin de katıldığı etkinlikte Merkez Camisi'nde bir araya gelen gençler, namaza sonrası bir süre sohbet etti.

Sabah namazını kılan gençler, daha sonra hem ülkenin birlik ve beraberliği hem de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olanlar için dua etti.

Çubuk İmam Hatip Lisesi Müdürü Bekir Yıldırım, yaptığı açıklamada, gençlerin organize ettiği etkinliğe öğretmenler olarak kendilerinin de destek verdiklerini söyledi.

Son dönemde yaşanan sıkıntılar nedeniyle birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu, etkinliğin her hafta tekrarlanacağını ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu:

"Birlik ve beraberlik adına gençler bu saatte bir araya geleceklerini söylediler. Biz de kendilerine destek vererek bazı hayırsever vatandaşlarımızın ve belediyemizin de destekleriyle burada bir kahvaltı hazırladık. Birlikte namazlarımızı kıldıktan sonra kısa bir sohbet ettik. Daha sonra ülkemiz ve İslam aleminin birlik ve beraberliği adına birlikte dua ettik."

Sabah namazı vaktinde gerçekleşen programa, yaklaşık 100 genç katıldı.

Sabah namazının ardından cami içerisine kurulan sofrada hep birlikte kahvaltı yapan gençler, evlerinin yolunu tuttu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.