Çubuk’ta kurumlararası voleybol turnuvası başladı

Çubuk’ta kurumlararası voleybol turnuvası başladı

Çubuk'ta düzenlenen kurumlararası voleybol turnuvası kapalı spor salonunda başladı.

Haber: Şuayip YAMAN

Kurumlar arası Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası’nın açılış müsabakasında Anadolu İmam Hatip Lisesi,  Adliye Spor’u 3-2 yendi.

voleybol1.jpg

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Sporun tüm kitlelere yayılması, spor sayesinde kamu personelleri arasında dostlukların oluşması ve daha fazla kamu personelinin ve Çubuk Halkının spor yapmasına imkân sağlamak amacı doğrultusunda ilçede faaliyet gösteren; dernekler, esnaflar, okullar, resmi daireler, kurum ve kuruluşlar arasında, “Kurumlar arası Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası” düzenledi.

voleybol2.jpg

Turnuva Yürütme Komitesi’nde; Çubuk Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Melik Engin Çelenk, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Alaaddin Zararsız, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Eyüp Kocabaş, Beden Eğitimi öğretmenleri; Aydın Koca, Mesut Özdemir ve Sebahattin Derin yer alıyor.    

voleybol3.jpg

Turnuva kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’ndaki açılışa; Çubuk Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık, Çubuk Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü ve Yürütme Komitesi Başkanı Melik Engin Çelenk, Çubuk Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Eyüp Kocabaş, Dumlupınar Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Şuayip Paşayiğit, AK Parti Çubuk İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Günay ve sporseverler katıldı.

voleybol4.jpg

Neredeyse atıl durumda olan ‘Kapalı Spor Salonu’, komple elden geçirilerek zemin tadilatı, tribünler, çatı, havalandırma, ışıklandırma, doğalgaz ısıtma tesisatının döşenmesi, elektronik skorboard, seslendirme düzeni, ısıtma sistemi, soyunma odaları ve personel odaları tadilatı, iç ve dış cephe camlarının PVC yapımı, dış kapılarının değiştirilmesi, salon çevre betonunun atılması ile ilgili tüm çalışmalar, Çubuk Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Melik Engin Çelenk ve ekibinin özverili gayret ve çabaları ile kısa sürede tamamlanmıştır.

 .voleybol6.jpg

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nce düzenlenen "Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası"nda;

 Anadolu İmam Hatip Lisesi,

 Adliye Spor,

Türk Telekom İlköğretim Okulu,

Jandarma Gücü,

Ziraat Odası,

Ağılcık Derneği,

Yunus Emre Anadolu Lisesi,

Cumhuriyet İlköğretim Okulu,

Atatürk İlköğretim Okulu,

Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi,

Çubuk Endüstri Meslek Lisesi,

Kaymakamlık,

Barbaros İlköğretim Okulu,

Dumlupınar Derneği olmak üzere 14 takım mücadele edecek. 

Çubuk Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası, 23 Ocak 2014 tarihinde oynanacak final müsabakası ile sona erecek. Final müsabakaları sonucunda dereceye giren ilk üç takıma Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verilecektir.

Anadolu İmam Hatip Lisesi: 3  Adliye Spor: 2

Turnuva’nın açılış karşılaşmasında Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Adliye Spor karşılaştı. Baştan sona zevkli geçen karşılaşmayı Anadolu İmam Hatip Lisesi zor da olsa 3-2 kazandı.  

 Maçın Setleri 25-18,  15-25,   27-29,  25-16,  15-12 sona erdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.