Çubuk’ta “Kurumlar Arası Dostluk Turnuvası” düzenlendi

Çubuk’ta “Kurumlar Arası Dostluk Turnuvası” düzenlendi

Çubuk Belediyesi tarafından ilçede bulunan kurumlar arasında futbol turnuvası düzenlendi. “Kurumlar Arası Dostluk Turnuvası”nın kazananı Milli Eğitim Spor oldu.

Çubuk Belediyesi tarafından Çubuk Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün de desteğiyle halı saha futbol turnuvası düzenlendi. Toplam 11 takımın mücadele ettiği turnuvada Milli Eğitim Spor final maçında Kaymakamlık Spor’u yenerek şampiyon oldu.

ŞAMPİYON MİLLİ EĞİTİM SPOR

Turnuvada Milli Eğitim Spor final maçını 5-1 kazanarak şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

2.jpeg

Kurumlar Arası Dostluk Turnuvası’nda Kaymakamlık Spor ikinci, Çubuk Belediye Spor üçüncü olurken en çok gol atan ve gol karalı olarak seçilen Kurtuluş Kurtoğlu’na da kupası verildi. Ayrıca tüm katılımcılara plaket takdimi yapıldı.

Bu yıl ikincisini düzenlediklerini turnuvayı güzel şekilde sonlandırdıklarını aktaran Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş kazananının dostluk olduğunu belirterek, “Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza, antrenörlere, seyircilere ve bu organizasyona emek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Turnuvada kurumlar bir araya geldiler ve kaynaştılar. İnşallah bu turnuvayı daha da genişleterek devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.