Çubuk'ta İletişim,Dostluk ve Sanat Fuarı açıldı

Çubuk'ta İletişim,Dostluk ve Sanat Fuarı açıldı

Çubuk'ta '' İletişim, Dostluk ve Sanat Fuarı'' düzenlenen törenle açıldı.

Çubuk kaymakamlığı, Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çubuk Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen iletişim,Dostluk ve Sanat Fuarı,Saygı duruşu,İstiklal Marşı ve Mehteran Bölüğünün yaptığı gösterinin ardından , Kaymakam Meftun Dallı,Belediye Başkanı Adem Tuğluca ve Öğretmen Akademi Başkanı Prof.Dr.Ramazan Kaplan'ın açılış kurdelasını kesmesiyle başladı.

Fuara İlçe Kaymakamı Meftun Dallı,İlçe Milli Eğitim Müdürü M.mansur Toprak,Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca,Y.Çavundur Belediye Başkanı Lokman Özden,Sirkeli Belediye Başkanı Mehmet Yurtseven,İlçe Emniyet Müdürü,bazı daire amirleri,öğrenciler ve veliler katıldı. 

 

 

Açılış töreninde bir konuşma yapan Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mansur Toprak, Milli Eğitim Bakanlığı'nca yürütülen ''Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası'' çerçevesince hazırlanan ''Bir Kitap, Bir Bilgisayar da Sen Al, Eğitime Destek Ol'' projesiyle 'İletişim, Dostluk ve Sanat Fuarı'nı düzenlediklerini söyledi. ''Geleceğe bir dost bağışlar mısınız?'' sloganıyla yürütecekleri fuarda, ilçedeki okullara kitap ve bilgisayar bağışının sağlanmasını hedeflediklerini belirten Toprak, bu yıl ilkini düzenledikleri fuarın geleneksel hale getirileceğini kaydetti. İlçe Milli eğitim Müdürü Mansur Toprak'ın konuşmasının ardından Kaymakam Mefdun Dallı ve Belediye Başkanı Adem Tuğluca'da birer konuşma yaptılar.




Fuarın açılışında halkoyunları gösterileri,Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteran Bölüğü'nün konseri'nin yanısıra eğitime destek olanlarada Kaymakam Mefdun Dallı,İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Mansur Toprak,Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca ,Öğretmen Akademi Başkanı Prof.Dr.Ramazan Kaplan ve Kaymakam adayları tarafından plaket verildi.

Atatürk parkında kurulan fuar, 3 gün açık kalacak. Fuarda TRT sanatçılarının konseri, Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterisi, öğrencilerin hazırladıkları skeç ve oyunların sunumu ile tanınmış şair ve yazarların imza günleri gibi etkinlikler yapılıyor. Fuarda ilçedeki okulların tanıtımının yapılacağı stantların yanısıra kitap, bilgisayar, resim, mahalli yemek, oyun gibi 200 stant bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum