Çubuk'ta bin kişi kapasiteli spor salonunun inşaatı başladı

Çubuk'ta bin kişi kapasiteli spor salonunun inşaatı başladı

Çubuk'ta Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından projelendirilerek ihalesi yapılan Çubuk Kapalı Spor Salonu'nun inşaat çalışmaları başladı.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Çubuk Şehir Stadı'nın yanında eski kapalı spor salonunun olduğu alanda inşaatına başlanan bin seyirci kapasiteli spor salonu proje alanında incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Demirbaş, ilçede en büyük ihtiyaçlardan biri olan modern spor salonunun 2023 yılı sonunda tamamlanmasını planlandıklarını bildirdi.

İnşası tamamlanacak spor salonuyla özellikle gençlerin daha iyi fiziki şartlarda spor yapabilmelerine olanak sağlayacağını belirten Demirbaş, şunları kaydetti:

"Bir spor şehri olma yolunda ilerleyen ilçemizde spor tesislerimiz gün geçtikçe artıyor. 2022 yılı içinde gençlik merkezimiz ve yüzme havuzumuz hizmete girdi. Hamdolsun 2023 yılı içinde de yaklaşık 60 milyona mal olacak kapalı spor salonumuzun ihalesi yapıldı ve inşaat faaliyetlerine başlanmış oldu. Ben öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Gençlik ve Spor Bakanımıza, İl Müdürümüze, İl Başkanımıza ve vekillerimize buradan teşekkürlerimi iletiyorum. İlçemize yakışır ve ihtiyaçlarımızı giderecek güzel bir tesis inşası başlamış oldu. İçinde bir müsabaka salonu ve bir antrenman salonu olacak. Farklı branşlarda sportif faaliyetlere katılan gençlerimiz artık daha modern tesiste spor yapabilecekler. Hem ilçemize hem de ulusal anlamdaki tüm müsabakalarda başkent Ankara'mıza hizmet verecek."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum