Çubuk'ta '23 Nisan Satranç Turnuvası' Yapıldı

Çubuk'ta '23 Nisan Satranç Turnuvası' Yapıldı

Türkiye Satranç Federasyonu Çubuk Şubesi tarafından 'Çubuk 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası' düzenlendi.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde düzenlenen turnuvaya ilçe genelinden 350 sporcu katıldı. 2 gün süren turnuva, final müsabakaları ve ödül töreniyle sona erdi.

Ödül töreninde konuşan Türkiye Satranç Federasyonu Çubuk Şubesi Koordinatörü VeyselKılıçarslan, son yıllarda satranç sporu denilince ilk akla gelen yerlerin başında Çubuk'un geldiğini belirtti.

Belediyenin destek ve katkılarıyla 2. Uluslararası Satranç Turnuvasını 5-10 Eylül tarihlerinde düzenleyeceklerini belirten Kılıçarslan, 'Bu turnuvalar, gençlerimizin kendilerini geliştirmeleri veuluslararası satranç turnuvasına hazırlanmalarında önem teşkil ediyor. Bu turnuvaların düzenlenmesinde bizlere destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca her turnuvada çocuklarını yalnız bırakmayan anne ve babaları da tebrik ediyorum' diye konuştu.

Konuşmaların ardından küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde dereceye girenlere ödül verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.