Çubukspor'un Bomba Transferleri

Çubukspor'un Bomba Transferleri

Ankara Amatör Süper Lig takımlarından Çubukspor, Arjantin'in dünyaca ünlü takımı Boca Juniors'da da forma giymiş olan Alan Jose Fernandez ve Haiti Milli Takımı oyuncusu Brunel Fucien ile anlaşmaya vardı.

İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yeni yönetimin göreve geldiği Çubukspor, transferde bombaları patlatıyor. Kısa bir süre önce genel kurula giden ve geçtiğimiz dönem Ankaragücü genel sekreterliği görevini yapan Osman Gençtürk'ün başkanlığa seçildiği Çubukspor, bu sezon adından çok söz ettireceğe benziyor. İddialı bir takım kurarak profesyonel lige yükselmek isteyen Çubukspor, kadrosunu 2 yabancı futbolcuyla güçlendiriyor.

Amatör Süper Lig'in Sarı-lacivertli takımı, daha önce Boca Juniors'da forma giyen ve son olarak San Lorenzo'da görev yapan 21 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu Alan Jose Fernandez ile anlaşmaya vardı.

Çubukspor, ayrıca Haiti Milli Takımı'nda düzenli olarak forma giyen Brunel Fucien ile de anlaşmaya vardı. 33 kez milli olan ve 8 gol atan Fucien, bu sezon oynanan Gold Cup'da da forma giymişti. 25 yaşındaki Fucien, hücuma yönelik orta saha oyuncusu olarak görev yapıyor.

Bu iki futbolcunun transferini de bizzat asbaşkan Mürsel Hastürk'ün yürüttüğü ve yabancı futbolcuların kısa bir süre içinde Ankara'ya gelecekleri öğrenildi. İki futbolcunun da yaklaşık olarak aylık 15 bin dolar civarında para alacağı ifade edildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çubukspor Kulübü Başkanı Osman Gençtürk, tek hedeflerinin profesyonel lige yükselmek olduğunu belirterek, Ankara'da önemli bir yere sahip olan Çubuk'u hakettiği yer olan profesyonel lige taşıyacaklarını söyledi.

Gençtürk, profesyonel liglerden yapacakları transferlerle daha da güçlü bir kadro kuracaklarının altını çizdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum